Συγκλονίζει η περιγραφή του Μέισον για το τρομακτικό χτύπημα στο κεφάλι

Συγκλονίζει η περιγραφή του Μέισον για το τρομακτικό χτύπημα στο κεφάλι

bet365

Ο πόνος θα μπορούσε να παρομοιαστεί μόνο με αυτόν που θα προκαλούσε μια... έκρηξη βόμβας ακριβώς δίπλα του. Ο Ράιαν Μέισον της Χαλ, μίλησε για πρώτη φορά μετά το τρομακτικό χτύπημα στο κεφάλι, από τον περασμένο Ιανουάριο και συγκλονίζει...

Ο μέσος των «τίγρεων», σε μια εναέρια μονομαχία με τον Γκάρι Κέιχιλ υπέστη κάταγμα κρανίου και σοβαρό αιμάτωμα, πράγμα που τον οδήγησε στο χειρουργείο και επρόκειτο για κατάσταση που θα μπορούσε ν' απειλήσει ακόμα και την ίδια του τη ζωή.

Βέρντερ Βρέμης – Χόφενχαϊμ με επιστροφή, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα στο ματς (21+).

«Κατάλαβα ότι ήταν κάτι σοβαρό όταν πλέον μετά την ακτινογραφία, άκουγα ότι είχαν αδυναμία απόκρισης και αντίδρασης στα ερεθίσματα και τις φωνές... Όλοι ενήργησαν άμεσα και με έβαλαν στο χειρουργείο. Ο γιατρός περίμενε τη σωστή στιγμή για να μου μιλήσει για τη σοβαρότητα της κατάστασης, γιατί μπορεί να μην είχα τη δύναμη να το αντιμετωπίσω εκείνα τα πρώτα πολύ δύσκολα λεπτά» είπε ο Μέισον, που ακόμα δεν έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα με τους ήχους, πράγμα που τον ανησυχεί για τη στιγμή που θα βρεθεί στ' αποδυτήρια της Χαλ, με πολλά άτομα...

«Οι πλάκες που μου έβαλαν οι γιατροί στο κρανίο, θα μείνουν μόνιμα πλέον. Έχω και μια μεγάλη ουλή πλέον στο κεφάλι. Έπρεπε να μου αφαιρεθεί κι ένα οστό το οποίο μετακινήθηκε και μου προκάλεσε πρόβλημα στο μάτι. Για αρκετό καιρό, δεν μπορούσα να ελέγξω ούτε το σαγόνι μου. Για 8 εβδομάδες δεν έτρωγα κανονικά! Τόσο καιρό η υπέροχη σύζυγός μου υπέμεινε τα πάντα, έμενε στο σπίτι δίχως να βλέπει τηλεόραση ή να υπάρχουν πράγματα και εικόνες ή ήχοι που θα μπορούσαν να με επηρεάσουν και απλά με φρόντιζε. Ήταν δύσκολα.

Είχα αισθανθεί σαν να έσκασε μια βόμβα ακριβώς δίπλα μου. Τόσο δυνατός πόνος και αντίκτυπος με το χτύπημα. Θυμάμαι όλες τις στιγμές μετά το χτύπημα, τους γιατρούς στο γήπεδο που μου έλεγαν αν μπορώ να σφυρίξω και δεν μπορούσα να το κάνω. Το ασθενοφόρο, τη μητέρα μου που ήταν μαζί μου. Είχα και αυτό που λένε “εμπειρία... έξω από το σώμα σου”, γιατί θυμάμαι να μου έρχονται εικόνες από την οικογένειά μου, με τα παιδιά μου και τον σκύλο μου να τρέχουν στο γρασίδι, τη στιγμή που είχα γίνει πλέον “ανήμπορος αντίδρασης” προτού μπω στο χειρουργείο» ήταν τα συγκλονιστικά λόγια του ποδοσφαιριστή.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα