Νικόλαρος: «Επαναστάτησαν τα... βαριά συμβόλαια» (vid)

Gazzetta team
Νικόλαρος: «Επαναστάτησαν τα... βαριά συμβόλαια» (vid)

bet365

Ο Δημήτρης Νικόλαρος αφού πρώτα παραιτήθηκε από την προεδρία της Σπάρτης, στη συνέχεια παραχώρησε συνέντευξη Τύπου όπου αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα...

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν πολλά θέματα συσσωρευμένα. Ίσως να μην ενημέρωναν όπως έπρεπε οι άνθρωποι που ήταν εδώ. Εγώ έτρεξα να προλάβω καταστάσεις. Κάποιοι δικοί θα αναλάμβαναν, αλλά δεν μπορώ να πω ποιοι είναι.

Προσπάθησα να βρω χρήματα για να κάνω διακανονισμό. Στην αρχή οι ημερομηνιες δεν ήταν σωστές και προσπαθήσαμε να βρούμε λύσεις. Κάποιοι δέχτηκαν, άλλοι ήταν μάλλον εντεταλμένοι και ήρθαν για φασαρία. Ήταν ανενδοτοι, ούτε μετρητά ήθελαν, ούτε διακανονισμό. Αν έκαναν προσφυγές δεν θα έπαιρναν τα λεφτά τους. Μπήκα μπροστά για λύσεις και πρότεινα το 30-40% των χρημάτων άμεσα και τα υπόλοιπα το πολύ ως τον Σεπτέμβριο. Ήθελαν το κακό, γιατί ήταν αδιάφοροι. Μάλλον αυτό που έγινε ήταν στημένο.

Έγινε και ένα θέμα με τον Αντωνίου, γιατί τα χρήματα δεν έφταναν. Είπα να δώσψ ένα μισθό την Τετάρτη και έναν την παραπάνω εβδομάδα. Δε νομίζω ότι με δύο, τρεις, πέντε μέρες παραπάνω θα άλλαζε κάτι. Όταν άλλαξα τα συμβόλαια έγινε ντου στα γραφεία και έλεγαν ότι δεν δέχονται. Ακόμα και όσοι είχαν συμφωνήσει, έμεναν αμέτοχοι. Τα βαριά συμβόλαια επαναστάτησαν. Ειδοποίησα την Αστυνομία, γιατί τα χρήματα δεν ήταν δικά μου και αν δεν τα έδινα, θα έπρεπε να τα επιστρέψω.

Ελπίζω η ομάδα να ταξιδέψει στις Σέρρες και από εβδομάδα θα πρέπει να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις. Σε όποιους δεν αρέσει μπορούν να φύγουν. Με απέιλησαν να παραιτηθώ για να διευκολύνω την όλη κατάσταση και δεν είχε έρθει ακόμα η αστυνομία για τα χρήματα. Επειδή ήμουν στο γραφείο και σε ανοικτό χώρο, θεώρησα λογικό να μπορέσω να κάνω αυτό. Παρόλα αυτά, ενώ έγραψα ένα κείμενο, και πάλι κάποιοι είπαν ότι τα χρήματα πρέπει να μας τα δώσεις ή πρέπει να τα πάρουμε.

Θα πάω Δευτέρα - Τρίτη να συναντήσω τους ανθρώπους μου, αυτούς που έλεγαν να βάλουν χρήματα από 1η Ιουλίου και μετά. Πρέπει να μου πουν τι θα κάνω. Θα ενημερώσω και τον κύριο Γιαννακόπουλο για να μου δώσει απαντήσεις. Εκείνος είχε ένα μπάτζετ συγκεκριμένο. Τι προέκυψε από τον Ιανουάριο και μετά ρωτήστε αυτούς που παραιτήθηκαν...».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα