Ξεκίνημα από νωρίς, προετοιμασία στο εξωτερικό

Ξεκίνημα από νωρίς, προετοιμασία στο εξωτερικό

Ξεκίνημα από νωρίς, προετοιμασία στο εξωτερικό

bet365

Στις 19 Ιουνίου θα ξεκινήσει την προετοιμασία του ο Παναθηναϊκός για την νέα σεζόν. Το «τριφύλλι» θα βρεθεί, όπως κάθε χρόνο, στο εξωτερικό για ένα στάδιο του «χτισίματος».

Πρέμιερ Λιγκ, Γουέστ Μπρομ - Τσέλσι, ώρα 22:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Πιο νωρίς από κάθε άλλη χρονιά θα ξεκινήσει την προετοιμασία του Παναθηναϊκός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Όπως ενημέρωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης τους ποδοσφαιριστές του το... ραντεβού μετά το τέλος των πλέι-οφ, είναι για την Δευτέρα 19/6 και θα αλλάξει μόνο αν οι «πράσινοι» αποτύχουν πλήρως στο μίνι πρωτάθλημα και πάρουν την τέταρτη και τελευταία θέση.


Πάντως, δεν αποκλείεται, αν ο Παναθηναϊκός ολοκληρώσει το μίνι πρωτάθλημα στην κορυφή της βαθμολογίας, ο Έλληνας τεχνικός να δώσει κάποιες μέρες παραπάνω άδειας στους παίκτες του.

Από κει και πέρα, και όσον αφορά την προετοιμασία, η κατάσταση έχει ως εξής: Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να βρεθεί στο εξωτερικό για ένα στάδιο του «χτισίματος».

Με τα υπάρχοντα δεδομένα που πολύ δύσκολα θα αλλάξουν (έχουν ''παγώσει'' οι συζητήσεις για την Παιανία), το «τριφύλλι» όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα κάνει αρχή στην Αθήνα για λίγες μέρες και στην συνέχεια θα μεταβεί σε προπονητικό κέντρο στο εξωτερικό.

Αν τα δεδομένα αλλάξουν (αυτό θα συμβεί μόνο αν υπάρξει συμφωνία για την Παιανία ή προχωρήσουν κάποιες σκέψεις για το Κορωπί) τότε οι δύο πρώτες εβδομάδες θα περάσουν στην Αθήνα και στην συνέχεια το... μενού θα έχει Ευρώπη για προετοιμασία και κυρίως φιλικά ενόψει των προκριματικών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα