Πολεμαρχάκης: «Ψέματα τα περί ανόδου τρίτης ομάδας»

Gazzetta team
Πολεμαρχάκης: «Ψέματα τα περί ανόδου τρίτης ομάδας»

bet365

Την άποψη ότι πολύ δύσκολα θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ανόδου και 3ης ομάδας από τη Football League διατύπωσε ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Γιάννης Πολεμαρχάκης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ρ/Σ Metropolis 95,5 ο ισχυρός άνδρας του ΟΦΗ υποστήριξε ότι… «μάλλον μας έχουν πει ψέματα. Δεν το βλέπω. Μας έχουν πει ότι αν κάποια ομάδα δεν πάρει την άδεια, θα ανεβεί η τρίτη ομάδα. Εγώ με την μικρή εμπειρία που έχω, νομίζω ότι είναι ένα ψέμα. Μακάρι να γίνει, αλλά το βλέπω λίγο δύσκολο. Εμείς παίζουμε σε όλα και αν βγούμε τρίτοι έχει καλώς», είπε.

Σχετικά με το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Άρη, απάντησε: «Κανονικά οι δύο ομάδες είναι οι πιο ιστορικές στην Β’ Εθνική. Και ο Άρης και ο ΟΦΗ έχουν πολύ μεγάλη ιστορία. Θα ήταν ευχής έργο να παλεύανε ως προς το ποια θα έπαιρνε το πρωτάθλημα και ποια θα ήταν δεύτερη. Δυστυχώς και η μία είχε ατυχίες και εμείς είχαμε ατυχίες και διάφορα άλλα. Δυστυχώς έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, μάλλον θα μείνουμε και οι δύο αμανάτι. Εμείς στον πρώτο γύρο είχαμε τρομερή φιλοξενία από τον Άρη και αυτήν θα την ανταποδώσω. Να είναι σίγουρα τα παιδιά. Όλοι όσοι κατέβουν κάτω. Και ο καλύτερος ας κερδίσει».

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Σε ότι αφορά την επιλογή του διαιτητή Θάνου, είπε: «Δεν με ενδιαφέρει η διαιτησία, γιατί και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα είχα διαιτησία Superleague, αλλά γίνανε… να μην πω την λέξη», ενώ ρωτήθηκε για το αν χτυπήθηκε ο παρατηρητής του αγώνα, σημείωσε:

«Εγώ μόλις τελείωσε το παιχνίδι, το μέλημα το δικό μου ήταν να μην χτυπηθούν οι διαιτητές από τους παίκτες, γιατί εγώ τα λέω όλα. Πρώτα η ασφάλεια. Όπως και των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα. Δεν είδα κάτι. Δεν ήμουν καν στην κερκίδα, ήμουν μέσα στο γήπεδο. Μετά τα έμαθα. Έμαθα ότι τον έσπρωξαν, τον ρίξανε, έπεσε, λιποθύμησε, ήτανε φοβητσιάρης, δεν ξέρω τι στο διάολο έγινε και συγγνώμη κιόλας. Μέχρι στιγμής δεν μας έχουν καλέσει σε απολογία».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα