To μεγάλο πάρτι των CR7, Iγουαϊν και Άλβες!

To μεγάλο πάρτι των CR7, Iγουαϊν και Άλβες!

bet365

Tικ, τακ, τικ, τακ... Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε. Σάββατο, 3 Ιουνίου στο Κάρντιφ η ώρα της αλήθειας! Γιουβέντους vs Ρεάλ Μαδρίτης και το ιερό δισκοπότηρο του Champions League περιμένει κάτοχο! Μέχρι τότε η Nissan σου δείχνει τον δρόμο για τα καλύτερα γκολ.

Η «Βασίλισσα» του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Σέρχιο Ράμος θα φτάσει στην 12η κούπα της λαμπρής ιστορίας της ή μήπως έφτασε η ώρα η «Μεγάλη Κυρία» του Μπουφόν και του Ιγκουαϊν να επιστρέψει στα σκήπτρα μετά από 4 σερί χαμένους τελικούς;

Το ραντεβού κλείστηκε για το Κάρντιφ... σχετικά εύκολα. Δύο «χωρίς ιδρώτα» νίκες επί της Μονακό για την Γιουβέντους, μια μεγάλη νίκη και μια ανώδυνη ήττα για την Ρεάλ από την συμπολίτισσά της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η αλήθεια είναι ότι οι 4 ημιτελικοί δεν μας... έκοψαν την ανάσα. Τα φαβορί δεν είχαν θέμα να επικρατήσουν, έτσι λογικά δεν θα τους θυμόμαστε για πολλά χρόνια. Όμως... άφησαν πίσω τους υπέροχα γκολ. Τέρματα χάρμα οφθαλμών, τέρματα που τα είδαμε ξανά και ξανά για να τα χορτάσουμε. Πέντε από αυτά, τα καλύτερα, τα διάλεξε και η Nissan στην πλατφόρμα της για το Goal of the week! Για την ακρίβεια των δύο εβδομάδων των ημιτελικών.

Οι αναγνώστες του gazzetta.gr και λάτρεις του ποδοσφαίρου καλούνται να κάνουν το απλό. Να φρεσκάρουν την μνήμη τους, να δουν τα πέντε υποψήφια best goal και να... τιμήσουν με την ψήφο τους αυτό που θεωρούν καλύτερο ώστρε να κερδίσουν και μοναδικά δώρα. Η αποστολή πάντως δεν είναι εύκολη, όταν μιλάμε για τόσο βαριά ονόματα και γκολ σε αυτό το επίπεδο!

ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ (ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 3-0)

O CR7 πήγε μόνος του την Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό. Το χατ τρικ στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου στο πρώτο ματς έγραψε ιστορία. Δεν ήταν δυνατό να λείπει λοιπόν ο Πορτογάλος σούπερ σταρ από την 5άδα των καλύτερων γκολ. Τσιμπάει την μπάλα, ο Φελίπε Λουίς δεν μπορεί να διώξει, ο Κριστιάνο είναι ευνοημένος από την κόντρα με τον αμυντικό της Ατλέτικο, ο Ρονάλντο κεραυνοβολεί τον Ομπλάκ και σκοράρει ένα υπέροχο τέρμα. Δεν γινόταν να μην υπάρχει στα υποψήφια της Nissan!

ΓΚΟΝΖΑΛΟ ΙΓΟΥΑΪΝ (ΜΟΝΑΚΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 0-2)

Ό,τι γράφουμε παραπάνω για τον Ρονάλντο, ισχύει και για τον Ιγουαϊν στην περίπτωση της Γιουβέντους. Ο Αργεντίνος killer πέτυχε 2 γκολ στον πρώτο ημιτελικό στο Πριγκιπάτο και ουσιαστικά καθάρισε την μπουγάδα για την Μεγάλη Κυρία. Το 0-1 έγινε στο πρώτο μέρος από την υπέροχη ασίστ του... δαιμονισμένου στα ημιτελικά Ντάνι Άλβες. Αντεπίθεση και τακουνάκι-πάρτο βάλτο από τον απίθανο Βραζιλιάνο. Η μπάλα βρέθηκε λουκούμι στο πόδι του σούπερ σταρ της Γιουβέντους και εύκολα έκανε αυτό που ξέρει τόσα χρόνια. Γκολ και πάμε παρακάτω.

ΓΚΟΝΖΑΛΟ ΙΓΟΥΑΪΝ (ΜΟΝΑΚΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 0-2)

Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα της Μονακό με την Γιουβέντους, ο ΓΚΟΛ-ζάλο χτύπησε και πάλι. Αν οι Γάλλοι είχαν μια ελπίδα ότι θα μπορούσαν να ξαναμπούν στο ματς, αυτός τους έκοψε την όρεξη. Πρωταγωνιστές και πάλι οι ίδιοι! Ο Άλβες κάνει την μαγική σέντρα από τα αριστερά, υπέροχη προβολή του Ιγουαϊν στην καρδιά της μικρής περιοχής, δεν μπορούσε να αντιδράσει ο Σούμπασιτς και γκολ. Η συνέχεια πια ήταν πανεύκολη για την μόνιμη πρωταθλήτρια Ιταλίας που από το πρώτο ματς... έβγαλε εισιτήρια τελικού.

ΝΤΑΝΙ ΑΛΒΕΣ (ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΜΟΝΑΚΟ 2-1)

Από μικρά παιδιά μάθαμε ότι η ψήφος είναι μυστική και δεν θέλουμε να σας επηρρεάσουμε! Αλλά το ξεκαθαρίζουμε! ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΚΟΛΑΡΑ θα την ψηφίσουμε «με χέρια και με πόδια». Το... κερασάκι στην τούρτα δύο μυθικών ματς που έκανε ο Βραζιλιάνος της Γιουβέντους κόντρα στην Μονακό. Δύο ασίστ στο πρώτο ματς, μια ασίστ κι ένα γκολ στο δεύτερο. Τι άλλο να κάνει δηλαδή; Στο... πιλοτήριο θα ταξιδέψει για Κάρντιφ λόγω της συμβολής του να βρεθεί η Γιούβε στον 9ο τελικό της ιστορίας της και με ζητούμενο να κατακτήσει το τρίτο τρόπαιο του Πρωταθλητριών/Champions League.

ΣΑΟΥΛ (ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2-1)

Νωρίς-νωρίς με καρφωτή κεφαλιά έβαλε... φωτιά στο «Βιθέντε Καλντερόν». Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχασε το μαρκάρισμα, ο Σαούλ σηκώθηκε ψηλά και το... κάρφωσε. Άνοιξε το σκορ, έδωσε προβάδισμα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και γέμισε τους «ροχιμπλάνκος» ελπίδα. Λίγο αργότερα ήρθε και το 2-0, αλλά τελικά το γκολ του Ίσκο ψαλίδισε τα όνειρα του τελικού για την ομάδα του Σιμεόνε. Αυτό που έμεινε είναι το υπέροχο γκολ του Σαούλ το οποίο κι αξίζει την ψήφο στην... κάλπη της Nissan!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα