Δεν απάντησε ακόμα σε Αλαβές ο Πελεγκρίνο

gazzetta default image fallback

bet365

Ο εκ των υποψηφίων για τον πάγκο του Ολυμπιακού, Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο, δεν απάντησε ακόμα στην πρόταση της Αλαβές για ανανέωση. Οι Μπέτις, Θέλτα και... Ολυμπιακός και τα δεδομένα...

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Θέλτα με επιστροφή, αν ο Ρούνεϊ σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο ματς (21+).

Ο Πελεγκρίνο απέφυγε να απαντήσει στην πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του στην Αλαβές. Η πλευρά του συγκεκριμένου τεχνικού φέρεται να μετέφερε στο CADENA SER και άλλα ισπανικά media πως αυτό συνέβη διότι θέλει να είναι επικεντρωμένος στις τελευταίες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και μετά να πάρει τις τελικές αποφάσεις του. Φέρεται να διαρρέει επίσης πως είναι ευχαριστημένος στον σύλλογο, όμως από μόνη της μία τέτοια κινήση αφήνει περιθώρια για... ερωτηματικά.

Και όλα αυτά ενώ με την πλευρά του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο έχουν γίνει επαφές και με άλλες ισπανικές ομάδες. Υπάρχουν οι Θέλτα και Μπέτις και υπάρχει και ο Ολυμπιακός. Για τον Ολυμπιακό αυτό που προκύπτει από τους εκπροσώπους του είναι πως έχουν γίνει κάποιες διερευνητικές συζητήσεις αλλά δεν υπάρχει επίσημη κρούση από τους Πειραιώτες. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Το γεγονός πάντως ότι δεν υπήρξε απάντηση του Πελεγκρίνο στην Αλαβές δείχνει πως το θέμα του θα... τραβήξει και άλλο χρονικά.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα