Σαουθάμπτον - Άρσεναλ 0-2

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Η Άρσεναλ κέρδισε με 2-0 τη Σαουθάμπτον και έμεινε ζωντανή στη μάχη για έξοδο στο Champions League.

Η Άρσεναλ δυσκολεύτηκε πολύ μέχρι απέναντι στη Σαουθάμπτον, όμως από τη στιγμή που πήρε το προβάδισμα με τον Σάντσες δεν κοίταξε ποτέ πίσω. Οι κανονιέρηδες επιβλήθηκαν με 2-0 και έμειναν ζωντανοί στη μάχη για την τετράδα, καθώς βρίσκεται στο -3 από την Μάντσεστερ Σίτι και στο -4 με την Λίβερπουλ, που έχει παιχνίδι περισσότερο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να είναι πιο επιθετικοί και τους παίκτες του Βενγκέρ να μην έχουν ένταση και να είναι σε θέση άμυνας στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους. Ας είναι καλά ο Τσεχ, που κράτησε το μηδέν με τις αποκρούσεις του, βγάζοντας και το τετ α τετ με τον Γκαμπιαντίνι και το μακρινό σουτ του Ρέντμοντ με εκπληκτική επέμβαση.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Το ξεκίνημα στην επανάληψη δεν ήταν και πολύ διαφορά, καθώς μέχρι το 60’ οι κανονιέρηδες έδειχναν ότι δεν πρόκειται να φτάσουν στη νίκη, όμως κάπου εκεί «χτύπησε» ο Σάντσες. Τζάκα και Οζίλ συνδυάστηκαν, με την μπάλα να φτάνει στον Χιλιανό, που... χόρεψε την άμυνα των Αγίων και έφτασε τα 20 γκολ στη σεζόν στην 100ή του εμφάνιση στην Premier League! Έτσι, κάνει και επισήμως την καλύτερή του σεζόν στην Ευρώπη, ενώ έγινε και ο πρώτος παίκτης της Άρσεναλ με τόσα γκολ σε μία σεζόν μετά τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι το 2011-12.

Κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι πήραν τα πάνω τους, ο Φόρστερ έβγαλε δύσκολα το σουτ του Τζάκα, όμως δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα στο 83’, με τον Ζιρού να κάνει το 0-2 και να τελειώσει τα πάντα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα