Ατλέτικο - Ρεάλ Μαδρίτης 2-1

gazzetta default image fallback

bet365

H Bασίλισσα στο Κάρντιφ για το 12ο, αφού το γκολ του Ισκο ήταν αρκετό για να τη στείλει στον τελικό (2-1). Μεγάλη εμφάνιση της Ατλέτικο στο τελευταίο ευρωπαϊκό της ματς στο Καλντερόν!

Η Ρεάλ... προβάρει ξανά το στέμμα της! Η Βασίλισσα θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα στο Champions League που κρατά το θρόνο της, αφού κατάφερε να σταθεί όρθια στο καυτό Βιθέντε Καλντερόν. Μια μαγική ενέργεια του Μπενζεμά έβαλε τέλος στο εκρηκτικό ξεκίνημα της Ατλέτικο και παρά την ήττα με 2-1, η ομάδα του Ζιντάν θα βρεθεί για έκτη φορά στον τελικό της διοργάνωσης (Μίλαν και Γιουβέντους).

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Ενα απίθανο πρώτο ημίχρονο, με τρία γκολ, δύναμη, χαμένες ευκαιρίες και τον Μπενζεμά να κάνει τη φάση της χρονιάς στο Champions League και ουσιαστικά να λυτρώνει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Ατλέτικο πάντως ήταν αυτή που... σόκαρε τη Βασίλισσα. Ο Σιμεόνε ζήτησε πάθος και το ξεκίνημα της ομάδας του ήταν εκρηκτικό! Μόλις στο 5ο λεπτό η Ατλέτικο έχασε μεγάλη ευκαιρία. Σέντρα του Καράσκο, προβολή του Κόκε, αλλά ο Νάβας κράτησε το μηδέν. Η Ρεάλ απάντησε άμεσα, όμως ο Ομπλακ αντέδρασε εξαιρετική στην κεφαλιά του Καζεμίρο. Η τρελή πίεση των γηπεδούχων έφερε αποτελέσματα και στο 12ο λεπτό ήρθε το γκολ με το... συνήθη τρόπο. Κόρνερ και ο Σαούλ με υπέροχη κεφαλιά πέτυχε το 1-0! Με το Καλντερόν να βράζει, οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 15' ήρθε το δεύτερο τέρμα. Ο Τόρες ανατράπηκε από τον Βαράν και ο Γκριζμάν με μικρή δόση τύχης πέτυχε το 2-0! Παράλληλα, αυτή ήταν η 28η φορά που δίνεται πέναλτι στο Champions League σε βάρος των Merengues, αριθμός που τη βάζει στο Νο1 της σχετικής λίστας. Αλλωστε, φέτος μόνο, οι Blancos έχουν δει την μπάλα πέντε φορές στη δική τους λευκή βούλα...


Η ομάδα του Σιμεόνε πέτυχε αυτό που ήθελε και όπως ήταν αναμενόμενο οπισθοχώρησε, έχοντας πάντως καταφέρει να κρατήσει τη Ρεάλ μακριά από την περιοχή της. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 38' για να βρεθεί η Βασίλισσα απέναντι από τον Ομπλακ, αλλά ο Ισκο δεν έκανε καλό τελείωμα. Ωστόσο, στο 42' το Βιθέντε Καλντερόν σίγησε... Ο Μπενζεμά έκανε απίθανη ενέργεια, πέρασε τρεις παίκτες πάνω στη γραμμή και μπορεί ο Σλοβένος να νίκησε τον Κρόος, αλλά ο Ισκο από κοντά έδωσε την πρόκριση στη Ρεάλ! Οι Μαδριλένοι βρήκαν δίχτυα για 61 διαδοχικά ματς σε όλες τις διοργανώσεις, έφτασαν τη Μπάγερν και θέλουν ακόμα ένα για να γράψουν ιστορία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Οσο για τον Σιμεόνε, ακόμα προσπαθεί να καταλάβει πως παίκτες κλάσης των Γοδίν, Σάβιτς και Χιμένες άφησαν τον Μπενζεμά να κάνει ... πάρτι!


Η Ατλέτικο επηρεασμένη από το γκολ του Ισκο δε μπόρεσε ποτέ να έχει ανάλογο ξεκίνημα με αυτό του α' μέρους. Γκαμεϊρό και Τόμας μπήκαν στο ματς, αλλά η πρώτη τους μεγάλη φάση ήρθε στο 66'! Ο Νάβας έκανε τεράστια επέμβαση στο σουτ του Καράσκο, αλλά και στην κεφαλιά του Γκαμεϊρό. Το τελευταίο της χαρτί... κάηκε και κάπου εκεί όλα τελείωσαν. Στο 69' η Ρεάλ θα μπορούσε να φέρει το ματς στα ίσα, αλλά στο σουτ του Μόντριτς ο Κριστιάνο από αντικανονική θέση έκανε προβολή και το γκολ ακυρώθηκε! Ο Γκαμεϊρό.... φρόντισε στο 77' να απογοητεύσει ξανά τους ροχιμπλάνκος, χάνοντας τεράστια ευκαιρία για ένα τρίτο τέρμα! Η Ρεάλ ετοίμασε βαλίτσες για το Κάρντιφ, ενώ η Ατλέτικο είπε ένα γλυκόπικρο ευρωπαϊκό αντίο στο Καλντερόν.

Ατλέτικο: Ομπλακ, Χιμένες (57' Τόμας), Σάβιτς, Γκοδίν, Καράσκο, Κόκε (76' Κορέα), Γκάμπι, Σαούλ, Φιλίπε Λουίς, Τόρες (56' Γκαμεϊρό), Γκριζμάν

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Ντανίλο, Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο, Μόντριτς, Καζεμίρο (77' Λούκας), Κρόος, Ισκο (88' Μοράτα), Κριστιάνο, Μπενζεμά (77' Ασένσιο)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα