«Δύσκολα θα πληρώσει ομάδα πάνω από 6 εκατ. για τον Μπεργκ»

«Δύσκολα θα πληρώσει ομάδα πάνω από 6 εκατ. για τον Μπεργκ»

gazzetta default image fallback

bet365

Ο δημοσιογράφος της Aftonbladet, Μίκαελ Βάγκνερ, ο οποίος αποκάλυψε το ενδιαφέρον της Μάλαγα για τον Μπεργκ αναλύει στο gazzetta.gr όλα τα δεδομένα σημειώνοντας πως ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να είναι η πρώτη επιλογή του συμπατριώτη του.

Οι δηλώσεις του Μάρκους Μπεργκ στη Nova, αναφορικά με την παραμονή του στον Παναθηναϊκό άναψαν φωτιές με τους Σουηδούς να πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα.

Συγκεκριμένα ο ρεπόρτερ της Aftonbladet, Μίκαελ Βάγκνερ αποκάλυψε πως η Μάλαγα του Μίτσελ θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Σουηδό στράικερ.

Από το ρεπορτάζ του gazzetta.gr από την συνάντηση του Μπεργκ, αλλά και του μάνατζερ του με τον Νίκο Λυμπερόπουλο δεν προέκυψε επίσημη πρόταση του ισπανικού συλλόγου, ενώ για ακόμη μια φορά εκφράστηκε από την πλευρά των «πρασίνων» η επιθυμία να παραμείνει ο Σουηδός διεθνής μέχρι το τέλος της καριέρας του στο «τριφύλλι».

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Μίκαελ Βάγκνερ, ο οποίος με αφορμή το δημοσίευμα της Aftonbladet έδωσε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ισχύσει στην περίπτωση του Μάρκους Μπεργκ.

Ο Σουηδός ρεπόρτερ διευκρίνισε πως προτεραιότητα για τον 30χρονο φορ παραμένει ο Παναθηναϊκός.

«Το σημαντικότερο για τον Μάρκους και την οικογένεια του είναι να έχει μια σταθερή και καλή ζωή στην καθημερινότητα του. Στην Γλυφάδα και κατ' επέκταση στην Αθήνα υπάρχουν αυτές οι προϋποθέσεις για αυτό και ο Παναθηναϊκός είναι η πρώτη επιλογή του.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Αν όμως ψάξει για μια νέα περιπέτεια, ένα νέο σταθμό που θα τον κάνει καλύτερο παίκτη, η Μάλαγα θα μπορούσε να είναι μια πολύ καλή επιλογή για τον ίδιο, αλλά και μια καλή εναλλακτική για την οικογένεια του.

Εάν θέλει να είναι οικονομικά ανεξάρτητος όχι μόνο ο ίδιος, αλλά και όλη η οικογένεια του θα πρέπει να μετακομίσει σε μια μεγάλη πόλη στην Κίνα για δύο χρόνια».

Ο Βάγκνερ επανέλαβε πως υπάρχει ενδιαφέρον από τη Μάλαγα, όμως σημείωσε πως τα πάντα εξαρτώνται από τον Παναθηναϊκό.

«Η Μάλαγα είναι από τις επιλογές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Δεν μπορώ να πω αν είναι ο πιθανότερος σταθμός για την καριέρα του. Νομίζω πως αυτό εξαρτάται από τον Παναθηναϊκό. Ο Μπεργκ με όσα έχει πετύχει στον Παναθηναϊκό, αλλά και την Εθνική Σουηδίας την τελευταία χρονιά είναι λογικό να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων».

Ενδιαφέρον έχει η άποψη του συμπατριώτη του Μπέργκ για την καριέρα του τελευταίου στον Παναθηναϊκό, αλλά και τις χώρες όπου υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα του.

«Δεν θεωρώ λάθος που έχει μείνει ο Μπεργκ στον Παναθηναϊκό για τέσσερις σεζόν. Θεωρώ πάντως πως εάν αποχωρούσε από τον Παναθηναϊκό θα μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα του σε Ισπανία, Ιταλία, Κίνα και Αμερική».

Ο Βάγκνερ εξέφρασε την άποψη πως δύσκολα θα μπορούσε να καλυφθεί η ρήτρα των 10 εκατ. ευρώ που απαιτείται για τον Μπεργκ, θεωρώντας πως ένα ποσό μεταξύ 5-6 εκατ. ευρώ φαντάζει πιο ρεαλιστικό.

«Η ρήτρα των 10 εκατ. ευρώ είναι πολύ υψηλή! Για την ηλικία του Μπεργκ, αλλά και για το γεγονός πως σε λιγότερο από δύο χρόνια ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του δεν νομίζω πως κάποιος σύλλογος θα πληρώσει πάνω από 5-6 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα