«Ρούχα σε όλο τον κόσμο σε πιο προσιτές τιμές»

«Ρούχα σε όλο τον κόσμο σε πιο προσιτές τιμές»

gazzetta default image fallback

bet365

Ο Χοσέ Χολέμπας μιλάει στο gazzetta.gr για το σκεπτικό του πίσω από την φίρμα ρούχων που εγκαινίασε με το όνομα του έχοντας σκοπό να κατακτήσει τον κόσμο!

Στα χνάρια του Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να βαδίσει ο Χοσέ Χολέμπας λανσάροντας την δική του φίρμα ρούχων.

Ο αριστερός μπακ της Γουότφορντ, ο οποίος πραγματοποιεί εντυπωσιακή σεζόν στην Premier League πριν από λίγες μέρες έκανε τα επίσημα εγκαίνια της εταιρίας του, η οποία φέρει τα αρχικά του οναματεπώνυμου του.

Η «ΧΧ» μάλιστα κυκλοφορεί την πρώτη σειρά ρούχων με τον Χοσέ Χολέμπας να εξηγεί στο gazzetta.gr το σκεπτικό της απόφασης του.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού όπως διευκρινίζει δεν σκοπεύει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, όντας σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

«Ο κύριος λόγος που ήθελα να ανοίξω την δική μου φίρμα ρούχων είναι επειδή μου αρέσουν τα διαφορετικά ρούχα. Είδα πως ο κόσμος προσπαθεί να αγοράσει τα ίδια ρούχα και αξεσουάρ που έχουν τα είδωλα του, αλλά τις περισσότερες φορές είναι απίθανο ο κόσμος να αγοράσει τα ίδια ρούχα επειδή κοστίζουν ακριβά. Το πλάνο μου είναι να διαθέτουμε πιο οικονομικά ρούχα και να το κάνουμε ευκολότερο».

Η «ΧΧ» αποτελεί την ελληνική απάντηση στον «CR7» σε ότι αφορά το εμπορικό κομμάτι.

«Το XX με το οποίο ονόμασα την φίρμα μου προέρχεται από τα αρχικά του ονοματεπώνυμου μου. Χοσέ Χολέμπας. Πρόκειται για δικό μου σχέδιο».

Ο Χοσέ Χολέμπας σημειώνει στο gazzetta.gr πως σκοπεύει να επεκτείνει διαδικτυακά την φίρμα του σε όλο τον κόσμο.

«Σχεδιάσω να επεκτείνω την επιχείρηση σε όλο τον κόσμο μέσω onlineshop γιατί είναι ο πλέον σύνηθες τρόπος αγοράς των καταναλωτών και και επειδή είναι ευκολότερο να έχουν έρθει σε επαφή με τα ρούχα σου».

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού επισημαίνει πως η δραστηριοποίηση του στον χώρο της μόδας δεν επηρεάζει σε καμιά περίπτωση την ποδοσφαιρική του καριέρα.

«Δεν υπάρχουν σκέψης απόσυρσης. Καθυστερεί το τέλος της καριέρας μου. Βρίσκομαι σε καλή κατάσταση και πιστεύω ο καθένας μπορεί να το διαπιστώσει αυτό».

Ο Χολέμπας δεν κρύβει το μεγαλόπνοο σχέδιο του να ανοίξει μαγαζί που θα φέρει το λογότυπο του σε περίπτωση που εκπληρωθούν οι προσδοκίες του.

«Είχα την συγκεκριμένη ιδέα πριν από περίπου πέντε χρόνια. Κάναμε τα εγκαίνια της εταιρίας πριν από λίγες μέρες και μπορείτε να πάρετε μια γεύση μέσω της ιστοσελίδας www.jholebas.com». Για την ώρα κινούμαστε αποκλειστικά μέσω διαδικτύου. Εάν μείνουμε ευχαριστημένοι από την απήχηση και μεγαλώσει η εταιρία τότε έχω στο μυαλό μου να ανοίξω το δικό μου μαγαζί».

 

Τελευταία Νέα