Tέλος ο Γκαλτιέ από Σεντ Ετιέν

gazzetta default image fallback

bet365

Την απόφασή του να αποχωρήσει από τον πάγκο της Σεντ Ετιέν αποφάσισε ο Κριστόφ Γκαλτιέ. Φουντώνουν τα σενάρια για Ολυμπιακό!

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Τέλος κι επίσημα από τον πάγκο της Σεντ Ετιέν αποτελεί ο Κριστόφ Γκαλτιέ, κάτι που τόνισε ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε «Ηταν μεγάλη τιμή για μένα και υπερηφάνεια να παραμείνω στον πάγκο της Σεντ Ετιέν. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, όπως και τους οπαδούς για την υποστήριξή τους» τόνισε ο Γάλλος τεχνικός, ο οποίος στο τέλος της σεζόν θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Βέβαια, οι συμπατριώτες του τονίζουν πως ο Ολυμπιακός έχει έρθει ήδη σε επαφή μαζί του, υπάρχουν επαφές και για τον 50χρονο είναι μια εξαιρετική προοπτική! Η πληροφορία δε αυτή μπορεί να συνδέεται με το ταξίδι του Μοντέστο στην Γαλλία και για το θέμα του προπονητή και για παίκτες.

Αλλωστε, με τον Γκαλτιέ στον πάγκο της, η Σεντ Ετιέν κατάφερε την τελευταία πενταετία να είναι στο top 5 του γαλλικού πρωταθλήματος, ενώ το 2013 κέρδισε το Λιγκ Καπ, τον πρώτο τίτλο έπειτα από 30 χρόνια. Βέβαια για Ολυμπιακό εκτός από τον Γκαλτιέ υπάρχουν και περιπτώσεις άλλων τεχνικών από Γαλλία σαν τον Γκαρντ αλλά και προπονητών από Ισπανία σαν τους Πελεγκρίνο και Εσκριμπά. Και ο Γκαλτιέ και ο Γκαρντ πάντως είχαν θέσει ως πρώτο τους στόχο την Αγγλία.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα