Οι «Fantastic Four» του Απόλλωνα Σμύρνης!

Οι «Fantastic Four» του Απόλλωνα Σμύρνης!

bet365

Σιατραβάνης, Αλμπάνης, Διαμαντόπουλος και Πετρόπουλος! Μια τετράδα... φωτιά που «καίει» το ένα εμπόδιο μετά το άλλο, οδηγώντας τον Απόλλωνα στην επιστροφή του στη Super League.

O Απόλλων Σμύρνης είναι ένα τρένο χωρίς φρένα. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» συνεχίζει την σαρωτική της πορεία, όντας αήττητη σε 29 ματς 5 στροφές από το τέλος του πρωταθλήματος με την επιστροφή της στη Super League να είναι πιο κοντά από ποτέ.

Το μυστικό της φετινής επιτυχίας; Η δημιουργία ενός ρόστερ γεμάτο ποιότητα και εμπειρία, από τον Παύλο Μυροφορίδη στην αρχή της σεζόν με τον Δημήτρη Σπανό, το οποίο στην πορεία εκμεταλλεύτηκα άριστα ο Άκης Μάντζιος.

Σ' αυτό που αξίζει να σταθούμε είναι οι τέσσερις παίκτες που έχουν τραβήξει το κομμάτι της επίθεσης φέτος. Σιατραβάνης, Αλμπάνης, Διαμαντόπουλος και Πετρόπουλος συνθέτουν μια τετράδα... κόλαση, έτοιμη να κάψει στις φλόγες της οποιδήποτε άμυνα.

Από τα 55 γκολ που έχει δεχθεί ο Απόλλων μέχρι στιγμής, τα 36 έχουν σημειωθεί από τους παραπάνω... δράστες.

Έτσι, πριν το ντέρμπι κορυφής με τη Λαμία, οι Σιατραβάνης, Αλμπάνης και Πετρόπουλος (τριάδα που βασίζεται ο Μάντζιος το τελευταίο δίμηνο), ετοιμάζεται να «χτυπήσει» ξανά για να διατηρηθεί ο Απόλλων μόνος και άνετος στο ρετιρέ της κατάταξης.

Πάμε να δούμε, όμως, τι έχει πετύχει ο καθένας τους ξεχωριστά:

Ο Σάββας Σιατραβάνης έχει αγωνιστεί σε 24 ματς (1.650') και έχει σημειώσει 10 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 5 ασίστ.

Ο Χρήστος Αλμπάνης σε 23 ματς (1.419') έχει σημειώσει 9 γκολ και 6 ασίστ.

O Δημήτρης Διαμαντόπουλος σε 20 ματς (1349'), μετρά 9 γκολ και 4 ασίστ.

Ο Αντώνης Πετρόπουλος σε 20 ματς (1373') έχει σημειώσει 8 γκολ και 2 ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα