ΠΑΟΚ: «Άλλοι έχουν πανηγυρίσει πρωταθλήματα βίας και νοθείας»

ΠΑΟΚ: «Άλλοι έχουν πανηγυρίσει πρωταθλήματα βίας και νοθείας»

bet365

Η θέση των ασπρόμαυρων έτσι όπως αυτή εκφράστηκε στη σημερινή συνεδρίαση της Λίγκας, όπου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο της, Χρυσόστομο Γκάγκατση.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο ΠΑΟΚ είχε πολλές ενστάσεις, με κυριότερη την επιφύλαξη για την επικύρωση της βαθμολογίας εάν κι εφόσον υπάρξουν αποφάσεις οποιουδήποτε δικαιοδοτικού οργάνου.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε μια πρόταση από πλευράς του «Δικεφάλου»:

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Να μην παραλάβει το τρόπαιο του πρωταθλητή και κάθε έσοδο που προκύψει από αυτό. Εφόσον από αυτή τη διαδικασία ο ΠΑΟΚ βρεθεί στην πρώτη θέση, το τρόπαιο θα μείνει στον συνεταιρισμό και τα οικονομικά οφέλη (από τηλεοπτικά, συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League) θα επιστραφούν στη Λίγκα.

«Εμείς θέλουμε δικαιοσύνη και ισονομία, άρα δίωξη και δίκαιη τιμωρία του Ολυμπιακού. Πρωτάθλημα εμείς στα χαρτιά δεν θέλουμε, άλλοι έχουν πανηγυρίσει πρωταθλήματα βίας και νοθείας. Επιμένουμε όμως ότι δεν είναι δυνατό να μην υπάρχουν δίκαιες και σκληρές τιμωρίες για τον Ολυμπιακό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Γκαγκάτσης.

Στον ΠΑΟΚ σκέφτηκαν να προτείνουν, επίσης, τη διεξαγωγή των Play Off με το σύστημα που θα ισχύσει από του χρόνου, 1-6 και ο πρώτος της διαδικασίας να πάρει το τρόπαιο. Αυτή η πρόταση δεν κατατέθηκε στη Λίγκα από την στιγμή που δεν υπάρχει εκκρεμοδικία.

Το νομικό επιτελείο της ασπρόμαυρης ΠΑΕ εξετάζει το ενδεχόμενο να προσφύγει ο ΠΑΟΚ κατά της απόφασης επικύρωσης της βαθμολογίας, ενώ όπως σχολίαζαν χαρακτηριστικά «το σημερινό αποτέλεσμα είχε ως προεξάρχοντες τους νέους συνεταίρους, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα