Ελιουνούσι στο Gazzetta.gr: «Το πρώτο μου πρωτάθλημα και το πιο... γλυκό»! (vids)

Ελιουνούσι στο Gazzetta.gr: «Το πρώτο μου πρωτάθλημα και το πιο... γλυκό»! (vids)

Ελιουνούσι στο Gazzetta.gr: «Το πρώτο μου πρωτάθλημα και το πιο... γλυκό»! (vids)

bet365

Ο Ταρίκ Ελιουνούσι μίλησε στο Gazzetta.gr για το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του που κατέκτησε φέτος με τον Ολυμπιακό, την τοπ στιγμή του αλλά και το μέλλον του στην ομάδα.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Μονακό - Γιουβέντους (21+).

Ο Νορβηγός άσος έκανε δηλώσεις στο Gazzetta.gr στην μεικτή ζώνη του Καραϊσκάκη το βράδυ της φιέστας και λίγες ώρες προτού επιστρέψει στην πατρίδα του, τη Νορβηγία για να αρχίσει διακοπές.

«Φυσικά και είμαι πολύ χαρούμενος. Για μένα είναι το πρώτο μου πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό και το πιο... γλυκό και όμορφο διότι είναι το πρώτο στην καριέρα μου. Δεν έχω ξαναπάρει πρωτάθλημα. Θυμάμαι 2 φορές που ήμουν σε ομάδα που βγήκε 2η, μία φορά 3η και έχω και δύο Κύπελλα.

Είναι άλλη... γεύση όμως το πρωτάθλημα και σε μία χρονιά που είχε σκαμπανεβάσματα και δυσκολίες αλλά τα καταφέραμε. Ήταν γενικά μία πολύ ωραία βραδιά αυτή που βιώσαμε με τον κόσμο μας (σ.σ. φιέστα) και έχω κάθε λόγο να είμαι ικανοποιημένος», μας μετέφερε αρχικά.

Όσο για το που το αφιερώνει; «Στον κόσμο. Σίγουρα στον κόσμο του Ολυμπιακού και στην ομάδα. Είναι κάτι και για μένα και την προσπάθεια που έκανα και φυσικά και στην οικογένειά μου που με στήριξε και με στηρίζει», απαντά δίχως δισταγμό.

Η φετινή χρονιά για τον Ολυμπιακό δεν ήταν εύκολη, όπως μας επιβεβαίωσε και ο Ταρίκ Ελιουνούσι: «Ήταν μία δύσκολη σεζόν από κάθε πλευρά. Κάποιες φορές πηγαίναμε πολύ καλά και άλλες όχι. Ψάχνω να βρω την σωστή λέξη και φράση. Νομίζω ότι προς το τέλος τα πράγματα από αγωνιστικής πλευράς στο πρωτάθλημα τα κάναμε λίγο... ακραία για εμάς αλλά τέλος καλό και όλα καλά. Προχωράμε για τη νέα χρονιά».

«ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ»

Κάνοντας μία μίνι αποτίμηση της χρονιάς ο διεθνής μεσοεπιθετικός στάθηκε και στην κορυφαία του στιγμή στον σύλλογο: «Ναι σίγουρα ήταν τα ντέρμπι συνολικά στον α' γύρο. Αξέχαστο όμως είναι το ματς με τον Παναθηναϊκό. Είναι κορυφαία στιγμή για μένα. Έβαλα γκολ σε εκείνον τον αγώνα, κερδίσαμε με μεγάλο σκορ και πολύ καλή εμφάνιση και στο γήπεδο ήταν η οικογένειά μου για να με δει από κοντά. Ήταν ότι καλύτερο για μένα».

«ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ»

Όσο για το μέλλον του ο 29χρονος Ελιουνούσι ήταν άκρως κατατοπιστικός: «Έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα. Έχουμε πει ότι θα μείνω. Νιώθω πολύ καλά εδώ. Είμαι εξαιρετικά στον Ολυμπιακό και θα είναι και τη νέα χρονιά στον σύλλογο. Μου αρέσει πολύ η ομάδα και η Ελλάδα και θα συνεχίσω».

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα