Το βράδυ που οι ποδοσφαιριστές έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία...

Το βράδυ που οι ποδοσφαιριστές έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία...

bet365

Ο Δήμος Μπουλούκος στέκεται στη στάση των ποδοσφαιριστών και του Ιβιτς στον τελικό Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και τη μεγάλη χαμένη τους ευκαιρία!

Για τον τελικό Κυπέλλου του Βόλου, θα μπορούσα να γράψω πολλά, πάρα πολλά! Από τα θλιβερά επεισόδια και τη στάση της ανίκανης Πολιτείας και της ΕΠΟ μέχρι τις στρατιές των χούλιγκαν που πήγαν στο γήπεδο για να τα σπάσουν και όχι να δουν μπάλα.

Δεν έχει, όμως, καμία σημασία... Αλλωστε όλοι είδαν τι έγινε και σίγουρα έχουν βγάλει τα συμπεράσματα τους. Επίσης δεν έχει καμία σημασία να γράψεις για κάτι τόσο τραγικό που κάθε χρόνο επαναλαμβάνεται και ουδείς αναλαμβάνει πρωτοβουλίες να δώσει λύσεις. Στο θέμα των επεισοδίων στα γήπεδα, είναι πολλοί οι δημοσιογράφοι που έχουν καταγγείλει αμέτρητες φορές τη στάση των ομάδων και των παραγόντων, αλλά ποτέ δεν έγινε τίποτα και φυσικά ούτε θα γίνει...

Αρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με επιστροφή, αν ο Ράσφορντ σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Στον τελικό του Βόλου, όμως, χάθηκε μία μεγάλη ευκαιρία. Οι ποδοσφαιριστές είχαν και τον λόγο και τον τρόπο να στείλουν το δικό τους έντονο μήνυμα, να αποδοκιμάσουν τα επεισόδια, να δείξουν ότι προσδοκούν καλύτερες ημέρες για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ηταν θέμα μίας απλής χειρονομίας, μίας κίνησης που ίσως θα προβλημάτιζε όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Ωστόσο, όταν οι παίκτες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο, το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να χαιρετήσουν και να χειροκροτήσουν τους οπαδούς! Τους ίδιους οπαδούς που επί ώρες έπαιζαν άγριο ξύλο, που δέρνονταν ανελέητα, που κατέστρεφαν το Πανθεσσαλικό! Τους χούλιγκαν που είχαν μαζί τους αιχμηρά αντικείμενα, που έστειλαν κόσμο στο νοσοκομείο, που παραλίγο να σκοτώσουν!

Με αυτή την κίνηση τους, αυτομάτως τους... αθώωσαν, δείχνοντας ότι δεν τους ενδιαφέρει να έρθουν καλύτερες ημέρες στο ποδόσφαιρο, παρά μόνο νοιάζονται να χαϊδεύουν τα αυτιά των οπαδών και να αποθεώνουν το «λαό της ομάδας».

Θα μου πείτε εύλογα ότι οι ποδοσφαιριστές είναι υπάλληλοι μίας εταιρείας και κάνουν ότι τους λένε τα αφεντικά τους, δηλαδή οι παράγοντες. Συμφωνώ απολύτως, αλλά κανείς δεν τους είπε να πάνε να αποθεώσουν τους θερμόαιμους! Θα μπορούσαν να είναι αδιάφοροι, τόσο αδιάφοροι που ίσως κάποιοι να λάμβαναν το μήνυμα τους!

Αλλά αυτοί επέλεξαν την αποθέωση του κόσμου, παρότι έφτασαν με το ζόρι στο αποκλεισμένο Πανθεσσαλικό, δυσκολεύτηκαν να μπουν στα αποδυτήρια, δεν μπορούσαν επί ώρα να αναπνεύσουν κανονικά από τα χημικά των ΜΑΤ και φοβόντουσαν για τη σωματική τους ακεραιότητα...

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Βλάνταν Ιβιτς που το πρώτο πράγμα που έκανε μετά τον αγώνα, ήταν να αποθεώσει το λαό του ΠΑΟΚ! Τελικά, όλοι υποκλίνονται στο λαό... Τουλάχιστον τώρα διαλύθηκε η ψευδαίσθηση ότι οι ποδοσφαιριστές είναι άμοιροι ευθυνών για το χάλι του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Δήμος Μπουλούκος
Δήμος Μπουλούκος