Σώθηκε η Λέστερ, σε μπελάδες ο Σίλβα! (vids)

Gazzetta team
Σώθηκε η Λέστερ, σε μπελάδες ο Σίλβα! (vids)

bet365

H Λέστερ συνέχισε την τρελή πορεία με τον Σέξπιρ, εξασφαλίζοντας την παραμονή της έπειτα το 3-0 με τη Γουότφορντ. Η υποβιβασμένη Σάντερλαντ... σόκαρε Χαλ και Μάρκο Σίλβα.

Η πρωταθλήτρια Λέστερ άφησε στην άκρη τα εφιαλτικά σενάρια του υποβιβασμού, αφού εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην Premier League. Οι Αλεπούδες διέσυραν την Γουότφορντ με 3-0 και για πρώτη φορά έπειτα το 1984 πέτυχαν πέντε διαδοχικές νίκες στην έδρα τους. Παράλληλα, ο απίθανος Σέξπιρ έγινε μόλις ο 4ος κόουτς στην PL με αυτό το ρεκόρ έπειτα τους Πελεγκρίνι, Ερικσον, Αντσελότι. Ο Μαχρέζ γιόρτασε τα 100 ματς του στην Premier League με γκολ, φτάνοντας τα 27 τέρματα (έχει και 17 ασίστ)! Η Λέστερ ήταν εξαιρετική, επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται κι έφτασε εύκολα στο τρίποντο. Ο Ντιντί στο 38ο λεπτό άνοιξε το σκορ, ενώ 20 λεπτά αργότερα ο Μαχρέζ πέτυχε το 2-0. Στις καθυστερήσεις ο Βάρντι έκανε την ασίστ και ο Ολμπράιτον διαμόρφωσε το 3-0 για τους γηπεδούχους. Εξάλλου, ο επιθετικός της Λέστερ έχει συμμετοχή σε 60 γκολ με τη φανέλα της ομάδας στην PL, περισσότερα από οποιοδήποτε άλλον παίκτη της Λέστερ.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Σε μπελάδες η Χαλ, τέλος το σερί για Σίλβα
Σοκ για τη Χαλ, αλλά και τον Μάρκο Σίλβα! Η Σάντερλαντ υποβιβάστηκε και μαθηματικά την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο σήμερα θέλησε να... παρασύρει στην Τσάμπιονσιπ και τη Χαλ. Οι Μαυρόγατες επικράτησαν 2-0 στο KCOM Stadium κι έφεραν σε δύσκολη κατάσταση τις Τίγρεις. Το τρελό αήττητο που είχε ο Σίλβα ως τεχνικός στα εντός έδρας ματς (δεν είχε χάσει από τον Μάρτη του 2014/ 34 νίκες, 7 ισοπαλίες) έσπασε σε κομβικό σημείο, αφού η Χαλ είναι στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά με ματς περισσότερο. Τραγικοί στο αμυντικό κομμάτι οι γηπεδούχοι, δέχθηκαν το πρώτο σοκ στο 69' με κεφαλιά του Τζόουνς, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ντεφόε διαμόρφωσε το 2-0. Αλλωστε, ήταν το πρώτο γκολ του έμπειρου φορ έπειτα από 1035 αγωνιστικά λεπτά στην PL.

Μπέρνλι για παραμονή, γκολ για Γουέστ Μπρομ
Με τον Σαμ Βόουκς να σκοράρει στο φινάλε, η Μπέρνλι πήρε εντός έδρας 2-2 από την Γουέστ Μπρομ, που σκόραρε στην PL ύστερα από σχεδόν 9 ώρες. Ολα τα γκολ του αγώνα ήρθαν στο δεύτερο μέρος. Ο Βόουκς άνοιξε το σκορ στο 56' με κεφαλιά ύστερα από προσπάθεια του Μπαρνς αλλά δέκα λεπτά μετά ο Σάλομον Ροντόν έβαλε γκολ ύστερα από 20 αγώνες για το 1-1 και στο 78' ο Κρεγκ Ντόσον έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Τόνι Πιούλις. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Βόουκς με κεφαλιά και έβαλε την Μπέρνλι στον δρόμο για την παραμονή για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1974-75.

Σώθηκαν Μπόρνμουθ, Στόουκ
Η εντός έδρας ήττα της Χαλ από την Σάντερλαντ ήταν καταπληκτικά νέα για Μπόρνμουθ και Στόουκ που μετά το μεταξύ τους 2-2 εξασφάλισαν την παραμονή τους στην Premier League. Οι Potters πήραν το προβάδισμα στο 33' με το αυτογκόλ του Μουσέ για το 0-1 που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη και το 62' ο Στάνισλας ισοφάρισε για τους Cherries, όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν ξανά προβάδισμα στο 73' με τοπν Ντιούφ, όμως το αυτογκόλ του Σόκρος στο 81' διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα