Μουντάρι: «Πώς γίνεται να τιμωρούν εμένα που δέχθηκα ρατσιστική επίθεση;»!

Μουντάρι: «Πώς γίνεται να τιμωρούν εμένα που δέχθηκα ρατσιστική επίθεση;»!

bet365

Έξαλλος και... απομονωμένος, δίνοντας μάχη για να βρει την ψυχραιμία του, δήλωσε ο Σούλεϊ Μουντάρι, για την υπόθεση με τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε, τη χαζή τιμωρία που του επιβλήθηκε και την αναίρεση της ποινής...

Ο μέσος της Πεσκάρα, έγινε αποδέκτης της ρατσιστικής συμπεριφοράς των οπαδών της Κάλιαρι κι όταν το ανέφερε αυτό στον ρέφερι, δέχθηκε την κίτρινη κάρτα!

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας, αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο κι αυτό του απέφερε τιμωρία μιας αγωνιστικής!

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ με επιστροφή, αν ο Πέλκας σκοράρει (21+).

Οι ποδοσφαιρικές Αρχές της Ιταλίας, όταν το σκέφτηκαν πιο λογικά, προχώρησαν στην αναίρεση της ποινής, με τον Μουντάρι να δηλώνει:

«Μου συμπεριφέρθηκαν λες και ήμουν εγκληματίας. Πως γίνεται να με τιμωρούν εμένα που δέχθηκα ρατσιστική επίθεση κι όχι να γίνει κάτι για τους οπαδούς; Αισθανόμουν οργισμένος και απομονωμένος, στο περιθώριο... Μακάρι η κίνησή μου αυτή ν' αποτελέσει οδηγό για το μέλλον και να έδειξα ότι αξίζει να υψώνεις το ανάστημά σου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα