Εδώ θα γίνει ο τελικός! (gTV)

Εδώ θα γίνει ο τελικός! (gTV)

bet365

Το gazzetta.gr βρίσκεται στον Βόλο και καταγράφει την ατμόσφαιρα στην πόλη, λίγες ώρες πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ!

Έχει περάσει καιρός κι έχουμε ξεσυνηθίσει. Την διεξαγωγή ενός τελικού Κυπέλλου Ελλάδας ποδοσφαίρου, σε μια επαρχιακή πόλη, με ταυτόχρονη παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων εννοούμε! Αυτό ζούμε, όμως, στον Βόλο τις τελευταίες ώρες και μέχρι στιγμής, όλα βαίνουν καλώς!

Λίγο ο υπέροχος καιρός, λίγο η θάλασσα, οι καβουροδαγκάνες και τα τσίπουρα και η ατμόσφαιρα στον Βόλο θυμίζει περισσότερο σχολική εκδρομή, παρά τα προεόρτια ενός τελικού ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ!

Στην πρωινή βόλτα μας στην παραλία της πόλης, συναντήσαμε λίγους οπαδούς με διακριτικά ομάδας κι αυτοί ήταν όλοι της ΑΕΚ. Φίλους του ΠΑΟΚ με διακριτικά της ομάδας τους δεν είδαμε, όμως σίγουρα είναι εδώ και απολαμβάνουν τον καφέ τους, καθώς τα μαγαζιά είναι ασφυκτικά γεμάτα.

Η παρουσία της αστυνομίας είναι ισχυρή, αλλά διακριτική, αφού πολλοί αστυνομικοί είναι αγκυροβολισμένοι γύρω στην πόλη, με αρκετά περιπολικά να κάνουν συνεχώς βόλτες στους γύρω δρόμους από την παραλία, μέχρι το Πανθεσσαλικό.

Και μιας και αναφερθήκαμε στο γήπεδο, που θα φιλοξενήσει τον τελικό, όλα δείχνουν πως τα βασικά τουλάχιστον θα είναι έτοιμα στην έναρξη της αναμέτρησης. Τα αυτοκολλητάκια μπήκαν στα καθίσματα, που θα φιλοξενήσουν τους οπαδούς των δύο ομάδων και η ελπίδα όλων, είναι πως δεν θα παρατηρηθούν προβλήματα στον χειροκίνητο έλεγχο των εισιτηρίων, αφού μην ξεχνάτε, ότι πρέπει να κολληθούν αυτοκόλλητα σε κάθε ένα εισιτήριο ξεχωριστά προτού σκαναριστούν!

Ό,τι και να γίνει, πάντως, το gazzetta.gr θα έχει πάρει από πολύ νωρίς τη θέση του στο γήπεδο για να σας μεταφέρει τα πάντα από το Πανθεσσαλικό και όχι μόνο!

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα