Γουέστ Χαμ - Τότεναμ 1-0

Γουέστ Χαμ - Τότεναμ 1-0

bet365

Τα όνειρα της Τότεναμ για τίτλο σταμάτησαν στο London Stadium, αφού η Γουέστ Χαμ επικράτησε 1-0 με γκολ του Λαντσίνι!

Μια... σφυριά του Λαντσίνι ήταν αρκετή για τη Γουέστ Χαμ, ώστε να επικρατήσει 1-0 της Τότεναμ και ουσιαστικά να βάλει τέλος στα όνειρά της για τίτλο! Οι Σπερς παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, παγιδεύτηκαν στην πόλη τους κι έμειναν στο -4 από την κορυφή και την Τσέλσι! Ο Αργεντίνος της Γουέστ Χαμ αποδείχθηκε ξανά ο άνθρωπος των μεγάλων αγώνων, αφού πέτυχε το 9ο γκολ του σε 14 ντέρμπι του Λονδίνου!

Πολύ δυνατό ξεκίνημα για τη Γουέστ Χαμ η οποία μόλις στο 6ο λεπτό βρέθηκε κοντά στο γκολ, αλλά ο Λαντσίνι που βρέθηκε σε θέση βολής έστειλε τη μπάλα άουτ. Οι Σπερς μπήκαν μουδιασμένα, έβγαλαν νεύρα και αντέδρασαν μετά το πρώτο 20λεπτο! Μάλιστα, στο 21' έχασαν τριπλή ευκαιρία για να ανοίξουν το γκολ. Δυο σουτάρες από τον Κέιν, μια προβολή από τον Σον, ωστόσο ο Αντριάν και Φόντε με εντυπωσιακές τοποθετήσεις κράτησαν το μηδέν για τα Σφυριά. Οι γηπεδούχοι έβρισκαν χώρους και στο 27' λίγο έλειψε να σκοράρουν, αλλά ο Γιορίς πρόλαβε τον Λαντσίνι, ενώ ο Κουγιατέ έκανε τραγικό τελείωμα. Ο ρυθμός έπεσε έπειτα το 30' και μόνο ένα καλό σουτ του Ερικσεν απείλησε τον Αντριάν. Η Τότεναμ επιβεβαίωσε την εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία, αφού έχει δεχθεί μόλις 11 γκολ στο α' μέρος στη φετινή Premier League!

Ιδιο σκηνικό και στην επανάληψη, με τους Σπερς να έχουν την κατοχή, αλλά τη Γουέστ Χαμ τα τρεξίματα και την ουσία! Βέβαια, οι γηπεδούχοι είχαν σε εξαιρετική κατάσταση τον Αντριάν, ο οποίος στο 63' έδιωξε το διαγώνιο του Σον! Δυο λεπτά αργότερα το αμυντικό δίδυμο της Τότεναμ είχε τραγική τοποθέτηση και ο Λαντσίνι ανενόχλητος διαμόρφωσε το 1-0! Ηταν το πρώτο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του Ποκετίνο ύστερα από 503 αγωνιστικά λεπτά στην PL. Η παρουσία των Γιάνσεν, Ντεμπελέ δε βοήθησε τους φιλοξενούμενους, με τα κενά στην άμυνα τους να είναι τεράστια. Μάλιστα, στο 75' έπειτα από απίθανη γκάφα του Αλντερβάιρελντ, ο Γιορίς έκανε την επέμβαση της... χρονιάς στο σουτ του Καλέρι! Η Γουέστ Χαμ είχε ακόμα μια μεγάλη φάση, αλλά ο Φλέτσερ δεν μπόρεσε να σκοράρει. Eτσι, η Τσέλσι έχει μοναδική ευκαιρία τη Δευτέρα με νίκη επί της Μπόρο να βρεθεί στο +7 και ουσιαστικά να πάρει την κούπα!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα