Μάνταλος: «Να γράψουμε τη δική μας ιστορία»

Μάνταλος: «Να γράψουμε τη δική μας ιστορία»

bet365

Ετοιμος να σηκώσει το δεύτερο σερί κύπελλο με την ΑΕΚ δήλωσε ο αρχηγός της, Πέτρος Μάνταλος, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάνταλος.

- Ο περσινός τελικός σηματοδότησε μια νέα σελίδα στην ιστορία της ΑΕΚ. Πώς ζείτε τον φετινό σε σχέση με πέρυσι;

«Το μόνο διαφορετικό είναι η αντίπαλη ομάδα. Το ότι κατακτήσαμε πέρυσι το κύπελλο δεν μας κάνει πιο χαλαρούς, το θέλουμε και φέτος για να γράψουμε ιστορία ξανά».

- Τώρα που έφτασες κοντά στο κύπελλο ένιωσες ξανά την ίδια επιθυμία με πέρυσι; Θεωρείς ότι έχετε εμπειρία λόγω του περσινού και αυτό είναι σημαντικό για αύριο;

«Δεν περίμενα να έρθω δίπλα στο κύπελλο για να έχω την επιθυμία να το σηκώσω. Αυτό το σκεφτόμουν από το πρώτο ματς των ομίλων. Σε ό,τι αφορά την δεύτερη ερώτηση, σίγουρα το περσινό κύπελλο έχει δώσει αρκετά στην ομάδα, ξέρουμε τι σημαίνει ένας τελικός και είμαστε εδώ για να το σηκώσουμε και φέτος».

- Το ότι η ΑΕΚ είναι κυπελλούχος και έχει μόνο νίκες κόντρα στον ΠΑΟΚ σε τελικούς, σας κάνει φαβορί;

«Δεν πιστεύω πολύ στην ιστορία, είμαστε εδώ για να γράψουμε τη δική μας ιστορία. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει φαβορί σε έναν τελικό».

- Πού πιστεύεις ότι θα κριθεί ο τελικός;

«Δεν θα έχει καμία σχέση με τα δύο ματς πρωταθλήματος. Οποιος το θέλει περισσότερο, θα έχει και περισσότερες πιθανότητες να το κατακτήσει».

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

- Το σχόλιο σου για όσα συνέβησαν και πόσο επηρεάστηκε η ομάδα;

«Ο προπονητής με κάλυψε. Είμαστε σε μια χώρα που δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Προσπαθήσαμε να το αφήσουμε στην άκρη αυτό, να ακολουθήσουμε το πρόγραμμα μας και είμαστε έτοιμοι».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα