Κανένα θέμα με Μιλόγεβιτς για ΑΠΟΕΛ!

Κανένα θέμα με Μιλόγεβιτς για ΑΠΟΕΛ!

bet365

Στον ΑΠΟΕΛ διαψεύδουν κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον κυπριακό σύλλογο να ασχολείται με την περίπτωση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Ο τεχνικός του Πανιωνίου ετοιμάζεται να αποχωρήσει μετά την ολοκλήρωση των πλέι-οφ από την ομάδα της Νέας Σμύρνης παραδίδοντας την σκυτάλη στον Μιχάλη Γρηγορίου.

Ο Σέρβος, ο οποίος ανέβασε κατακόρυφα τις μετοχές του στην Πλατεία, όπως όλα συνηγορούν δεν θα δυσκολευτεί να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο ΑΠΟΕΛ έχει στα ραντάρ του τον 47χρονο προπονητή κάτι που όμως δεν ισχύει.

Οι πληροφορίες του gazzetta.gr από την Κύπρο αναφέρουν πως o ΑΠΟΕΛ δεν ασχολείται καν με την περίπτωση του Μιλόγεβιτς θεωρώντας πως δεν ταιριάζει στις προδιαγραφές που έχει θέσει η διοίκηση της ομάδας.

Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Τόμας Κρίστιανσεν εξακολουθεί να βρίσκεται στον «αέρα» ωστόσο στον ΑΠΟΕΛ διευκρινίζουν πως δεν τίθεται κανένα θέμα Μιλόγεβιτς εκφράζοντας την απορία τους για όσα γράφονται καθημερινά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα