Απίστευτη αποβολή, ακόμη πιο απίστευτη τιμωρία στην Κύπρο! (vid)

Gazzetta team
Απίστευτη αποβολή, ακόμη πιο απίστευτη τιμωρία στην Κύπρο! (vid)

bet365

Τρομερά πράγματα στην Κύπρο με τον Αρουαμπαρένα που όχι μόνο δεν έπρεπε ν' αποβληθεί αλλά δέχθηκε και έξτρα καμπάνα πέντε αγωνιστικών!

Αίσθηση είχε προκαλέσει πριν από δύο εβδομάδες μία απίστευτη αποβολή στην Κύπρο, ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση όμως προκαλεί η ποινή που του επιβλήθηκε.

Θυμίζουμε ότι στον αγώνα Κυπέλλου ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ ο διαιτητής απέβαλε με απ' ευθείας κόκκινη τον Μικέλ Αρουαμπαρένα της ΑΕΛ, όταν ο παίκτης έπεσε κατά λάθος πάνω του! Η αποβολή συζητήθηκε πολύ, όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά και στην Ελλάδα, αφού είναι πραγματικά σπάνια φαινόμενο να αποβάλλεται παίκτης για... εκούσιο μαρκάρισμα σε διαιτητή.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Το ακόμη πιο φοβερό, όμως, είναι ότι ο Ισπανός επιθετικός έφαγε καμπάνα 5 αγωνιστικών γι' αυτή την αποβολή! Σύμφωνα με τους κανονισμούς που ισχύουν στην Κύπρο, για την κόκκινη ο παίκτης τιμωρείται απ' ευθείας με 2 αγωνιστικές και στη συνέχεια αποφασίζεται αν θα "φάει" περισσότερες αγωνιστικές ανάλογα με την πράξη του. Και η απόφαση για την απίστευτη αυτή αποβολή ήταν να τιμωρηθεί με άλλες 3 αγωνιστικές ο παίκτης, συνολικά δηλαδή 5!

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε την φάση της αποβολής!

 

Τελευταία Νέα