Τελικός: Εργασίες για δημοσιογραφικά και γήπεδο ως τα... χαράματα!

Τελικός: Εργασίες για δημοσιογραφικά και γήπεδο ως τα... χαράματα!

bet365

Εργασίες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και όσο χρειαστεί στο Πανθεσσαλικό προκειμένου να μπορέσει να γίνει εκεί κανονικά ο τελικός. Η μισή... ΕΠΟ μετακομίζει στον Βόλο από σήμερα!

Το γήπεδο χρειάζεται τα... πάντα. Από βάψιμο μέχρι εργασίες στον χλοοτάπητα αλλά και... δημοσιογραφικά καθώς δεν είχε καν! Οι εργασίες για να φτιαχτούν τα δημοσιογραφικά θεωρεία, το δίκτυο wi fi (σ.σ. ούτε αυτό υπάρχει στο γήπεδο και το πολύ που μπορεί να υποστηρίξει το υπάρχον δίκτυο είναι... 2 γραμμές) αλλά και για τοποθέτηση καμερών σε καίρια σημεία. Ως προς τις κάμερες πέραν των 15 που είναι περιμετρικά επρόκειτο να μπουν σε λειτουργία άλλες 50!

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Έχει προσληφθεί εταιρεία για να δουλέψει πάνω σε αυτόν τον τομέα. Ουσιαστικά το Πανθεσσαλικό, όπως διαπιστώθηκε είχε προβλήματα και ελλείψεις σχεδόν στα πάντα και έμοιαζε... παρατημένο γήπεδο. Υπενθυμίζεται πως εκεί που δεν υπάρχουν τουαλέτες για το κοινό θα μπουν χημικές. Τέλος η... μισή ΕΠΟ μετακομίζει από σήμερα στον Βόλο για επίβλεψη των εργασιών, οργανωτικά ζητήματα και ότι άλλο χρειαστεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα