Στάικος: «Ανταμοιβή για το πρόβλημα που πέρασα»

Στάικος: «Ανταμοιβή για το πρόβλημα που πέρασα»

Gazzetta team
Στάικος: «Ανταμοιβή για το πρόβλημα που πέρασα»

bet365

Ο Πασχάλης Στάικος αγωνίστηκε στο ματς με την ΑΕΛ και τόνισε πως είναι χαρούμενος πιο πολύ που κέρδισε η ομάδα του παρά που αγωνίστηκε ο ίδιος.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Πιστεύω είναι μία ανταμοιβή για το πρόβλημα που πέρασα. Ήρθε αυτή η στιγμή και έπαιξα, όμως πιο χαρούμενος είμαι για το γεγονός ότι η ομάδα κέρδισε. Να γίνει το κλίμα καλύτερο, όπως είχαμε συνηθίσει πριν τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ».

Για την επιστροφή του: «Ήταν δικαίωση. Πέρασαν δύσκολα, όμως όλα πήγαν καλά. Ο Θεός με βοήθησε και όλα πήγαν καλά».

Γουότφορντ - Λίβερπουλ με επιστροφή, αν ο Κουτίνιο σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Για το πρόβλημα του: «Το πρόβλημα που αντιμετώπισα θέλω να πιστεύω ότι ανήκει στο παρελθόν».

Για τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ και αν φοβάται μήπως επηρεαστούν: «Ένα κακό παιχνίδι σε μία περίοδο όπου ήμασταν καλοί δεν είναι ότι χαλάει όλο το κλίμα της ομάδας. Απλώς ήταν ένας στόχος της ομάδας, ο οποίος δεν μας βγήκε. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά».

Για το αν βγήκε αντίδραση: «Πιστεύω ότι βγήκε μια αντίδραση απόψε».

Για τη συνέχεια: «Πιστεύω θα είναι καλή. Είμαστε μια καλή ομάδα και φαίνεται ότι έχουμε βρει τα πατήματα μας. Σήμερα είχαμε αρκετές αλλαγές, οι οποίες βοήθησαν και πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι καλή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα