Οσασούνα - Ντεπορτίβο Λα Κορούνια 2-2

Κώστας Ζάλιαρης
Οσασούνα - Ντεπορτίβο Λα Κορούνια 2-2

bet365

Ακόμα κι αν αντιμετώπισε ομάδα που έχει ήδη υποβιβαστεί, η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια δεν κατάφερε να πάρει όλους τους βαθμούς που θα την οδηγούσαν στην επιβίωση, μένοντας στο 2-2 απέναντι στην Οσασούνα.

Στην Παμπλόνα, οι γηπεδούχοι γνώριζαν από τα μέσα της εβδομάδας πως την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα βρίσκονται μια κατηγορία χαμηλότερα, ωστόσο, έδειξαν ότι δεν θέλουν να κάνουν αγγαρεία στα τελευταία ματς και να τιμήσουν την ομάδα και τον κόσμο τους.

Λιγκ 1, Νις – Παρί Σ.Ζ., ώρα 22:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Κάπως έτσι, η Οσασούνα προηγήθηκε με τον Μοντραγόν μόλις στο 4ο λεπτό, για να έρθει όμως η ισοφάριση αρκετά γρήγορα, αφού ο Γκιγιέρμε στο 18' έβαλε ξανά στο παιχνίδι τη «Ντέπορ».

Η ομάδα του Πέπε Μελ πίστεψε ότι θα μπορούσε από σήμερα να γιορτάσει για την παραμονή της στη La Liga όταν στο 70' ο Γκιγιέρμε με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε την ανατροπή, ωστόσο, το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε από αυτογκόλ του Χουανφράν, δίνοντας... αναβολή στη σωτηρία της Κορούνια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα