Μαν. Γιουνάιτεντ - Σουόνσι 1-1

Κώστας Ζάλιαρης
Μαν. Γιουνάιτεντ - Σουόνσι 1-1

bet365

Στο ανύπαρκτο πέναλτι του Ράσφορντ, η Σουόνσι απάντησε με τρομερό γκολ από τον Σίγκουρντσον και με το τελικό 1-1 απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ», παραμένει στο κόλπο της επιβίωσης στην Πρέμιερ Λιγκ... Μπορούσε να προσπεράσει τη Λίβερπουλ στην τετράδα η ομάδα του Μουρίνιο αλλά απέτυχε.

Παντελώς άδικο ήταν για τη Σουόνσι να βρεθεί πίσω στο σκορ και να γίνουν ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για εκείνη στο «Ολντ Τράφορντ», στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Λίγο πριν την ανάπαυλα, ο Μάρκος Ράσφορντ βούτηξε μπροστά από τον Φαμπιάνσκι, κέρδισε το πέναλτι και ο Ρούνεϊ εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0, σημειώνοντας το 252ο προσωπικό του τέρμα με τους «κόκκινους διαβόλους». Το παιχνίδι απέκτησε ζωή από το 20ο λεπτό, όταν και η ομάδα του Μουρίνιο πήρε μπρος, μέχρι και το 35', με τη μπάλα να μεταφέρεται εύκολα μπροστά από τις δύο εστίες και τις ομάδες να δημιουργούν σοβαρές προϋποθέσεις για γκολ, το οποίο ωστόσο πέτυχαν έστω και με διαιτητική εύνοια οι γηπεδούχοι.

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

Η Σουόνσι έδειξε και στο δεύτερο ημίχρονο ότι θα τα έπαιζε όλα για όλα στο «Θέατρο των Ονείρων» και ευτυχώς για εκείνη, ο Ρούνεϊ αστόχησε από πλεονεκτική θέση με την έναρξη της επανάληψης, όταν το... σχεδόν σίγουρο γκολ βρήκε στην πλάτη του Μαρσιάλ. Μετά τον Λουκ Σο, ο Ζοσέ Μουρίνιο είδε και τον Ερίκ Μπαϊγί ν' αποχωρεί με πρόβλημα τραυματισμού, ενώ έχει ήδη στη λίστα με τους απόντες τους Σμόλινγκ και Τζόουνς, ενώ, η σκέψη του Κλεμέντ να δώσει ταχύτητα επιθετικά στην ομάδα του με την είσοδο του Μοντέρο, γύρισε μπούμερανγκ, αφού τον έχασε με πρόβλημα τραυματισμού. Όσο, όμως, ο Γκίλφι Σίγκουρντσον παρέμενε ορεξάτος και είχε τις ευκαιρίες, κάποια θα τον ευνοούσε... Κάπως έτσι στο 79', με τρομερή εκτέλεση φάουλ, άφησε τον Ντε Χέα να κοιτάζει και ισοφάρισε σε 1-1. Με αυτό το σκορ σημειώθηκε η δεύτερη διαδοχική ισοπαλία για τον σύλλογο του Μάντσεστερ και να έμεινε ζωντανή στην υπόθεση επιβίωσης η Σουόνσι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γιάνγκ, Μπαϊγί (61' Νταρμιάν), Μπλιντ, Σο (9' Βαλένσια), Ερέρα, Κάρικ, Λίνγκαρντ, Ρούνεϊ (80' Μκιταριάν), Μαρσιάλ, Ράσφορντ

Σουόνσι: Φαμπιάνσκι, Νόουτον, Φερνάντες, Μόουσον, Κίνγκσλεϊ, Κι (61' Φερ), Μπρίτον (65' Μοντέρο, 72' Όλσον), Κάρολ, Σίγκουρντσον, Τζ. Αγιού, Γιορέντε

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα