Mείωση 33% στο μπάτζετ του Παναθηναϊκού

Mείωση 33% στο μπάτζετ του Παναθηναϊκού

Gazzetta team
Mείωση 33% στο μπάτζετ του Παναθηναϊκού

bet365

Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει σύσκεψη κορυφής στον Παναθηναϊκό, όπου αναμένεται να αποφασιστεί γενναία μείωση στον προυπολογισμό της ομάδας.

Oπως γράφει το Goal, έως την προσεχή Τετάρτη (αυτό θα εξαρτηθεί κι από ένα επαγγελματικό ταξίδι του Γιάννη Αλαφούζου) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη σύσκεψη κορυφής ανάμεσα στον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΠΑΕ, στον Νίκο Λυμπερόπουλο και στον Μαρίνο Ουζουνίδη, με άξονα τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν και τη στήριξη στο πλάνο που έχει χαραχθεί απ’ τον περασμένο Δεκέμβρη.

Μία κουβέντα πολύ σημαντική, διότι θα καθοριστεί απ’ την πλευρά του Αλαφούζου και το ύψος του συνολικού μπάτζετ που θα έχει τη νέα αγωνιστική περίοδο το ποδοσφαιρικό τμήμα του «τριφυλλιού». Εως τώρα αυτό δεν είχε γίνει γνωστό και γι’ αυτό ο «Λύμπε» στις μεταγραφικές επαφές που έκανε είχε περιοριστεί σε διερευνητικές προσεγγίσεις, σταχυολογώντας τα δεδομένα (οικονομικά και μη) σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Εβερτον - Τσέλσι (21+).

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συνολικό μπάτζετ που θα έχει διαθέσιμο ο Λυμπερόπουλος για να κινηθεί (σε συνεργασία με τον Ουζουνίδη) στον σχεδιασμό του ρόστερ θα είναι κοντά στα 13 εκατ. ευρώ με την εφορία. Ητοι περίπου 8 εκατ. ευρώ σε «καθαρά» χρήματα. Στο ξεκίνημα της εφετινής σεζόν, με τις υπερβάσεις που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι, το μπάτζετ είχε φτάσει (και ξεπεράσει) τα 20 εκατ. ευρώ με την εφορία. Με τις αποδεσμεύσεις/δανεισμούς που έγιναν τον περασμένο Ιανουάριο (Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Λεντέσμα, Σαμπά, Γουακάσο) και τις συμφωνίες που πέτυχε ο «Λύμπε», ο «πράσινος» προϋπολογισμός της φετινής χρονιάς «έπεσε» περίπου στα 17 εκατ. ευρώ. Και θα μειωθεί κατά 4 εκατ. ευρώ ακόμη, με τα συμβόλαια που λήγουν και τις (νέες) αποχωρήσεις που θα υπάρξουν, στο τελικό «ξεκαθάρισμα» του ρόστερ και στον οικονομικό εξορθολογισμό που έχει ξεκινήσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα