ΠΑΕ ΟΦΗ: «Ανεβαίνουν ομάδες με το έτσι θέλω»

ΠΑΕ ΟΦΗ: «Ανεβαίνουν ομάδες με το έτσι θέλω»

Gazzetta team
ΠΑΕ ΟΦΗ: «Ανεβαίνουν ομάδες με το έτσι θέλω»

bet365

Έντονα παράπονα από την διαιτησία της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης είχαν στον ΟΦΗ, με αποτέλεσμα να εκδώσουν και ανακοίνωση...

Αναλυτικά:

«Το φετινό «έγκλημα» της Β’ Εθνικής, ολοκληρώθηκε σήμερα στο Γεντί Κουλέ. Στο παιχνίδι ΟΦΗ-Απόλλων Σμύρνης 1-1.

Κάποιες ομάδες έπρεπε να «σφαγιαστούν» και κάποιες άλλες να βγούν με το «έτσι θέλω» στην Σούπερ Λίγκ! Ο ΟΦΗ από ότι φαίνεται τους χαλούσε τη «σούπα» και έπρεπε να τον βγάλουν από τη μέση.

Τους ανησυχούσε που αν και έχουμε μείνει πίσω στη βαθμολογία, η ομάδα μας έδειχνε διατεθειμένη να τα δώσει όλα μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Εβερτον - Τσέλσι (21+).

Τίμια και καθαρά μέσα στο γήπεδο! Για αυτό μας έστειλαν ένα «συστημένο» διαιτητή για να βάλει ταφόπλακα στα όνειρα μας, μια ώρα αρχύτερα.

Ο διαιτητής Παπαδόπουλος από τη Μακεδονία, διαιτητής Σούπερ Λίγκ, μας στέρησε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε καθαρά και τίμια στο γήπεδο, μέχρι το τέλος, το στόχο μας.

Μετέτρεψε μια καθαρή βουτιά σε …πέναλτι, ενώ μετά το 1-0, έκανε ότι μπορούσε, με ανύπαρκτα φάουλ, για να μας κλείσει στην περιοχή μας.

Λες και φοβόταν ότι κάποιος θα του τραβήξει το αυτί αν η ομάδα μας κέρδιζε το παιχνίδι και ο ίδιος δεν έβγαζε εις πέρας τη διατεταγμένη υπηρεσία του!

Τελικά τα κατάφερε! Κατέστρεψε ένα παιχνίδι, ξεσήκωσε τους παίκτες και τον κόσμο και έγινε ο αρνητικός πρωταγωνιστής! Μπράβο και σε αυτόν, αλλά και σε εκείνους που τον εμπιστεύονται και τον επιλέγουν σε τέτοια παιχνίδια.

Κύριοι, της ΚΕΔ, αυτό που έγινε σήμερα στο Γεντί Κουλέ, είναι και έργο δικό σας! Από ένα πρωτοπαλίκαρο σας! Ο ΟΦΗ δεν θα ζητούσε ποτέ εύνοια και από κανένα.

Ήθελε την ισονομία, αλλά εισέπραξε κοροιδία!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα