Με Ρέντζα και αλλαγές η Λάρισα

Με Ρέντζα και αλλαγές η Λάρισα

Gazzetta team
Με Ρέντζα και αλλαγές η Λάρισα

bet365

Ο Ρέντζας πρόλαβε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και συμπεριλήφθηκε στη γεμάτη αλλαγές, αποστολή της ΑΕΛ για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Οι «βυσσινί» έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στη Σούπερ Λιγκ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο και αυτό οδήγησε τον κόουτς της ομάδας στη διαφοροποίηση των πλάνων του για το ματς με το «τριφύλλι».

Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Αβραάμ, Μασαλέσα, καθώς επίσης και οι Ικάουνιεκς, Γκουλουζάντε, Ρέγες, Γκαχέχο, Τσακοπίνο, Ντοντό, Τικίτο, Γιοβάνοβιτς, Μονιάκης.

Εσπανιόλ – Μπαρτσελόνα με επιστροφή, αν ο Μέσι σκοράρει το πρώτο γκολ(21+).

Η αποστολή αποτελείται από τους: Θεοδωρόπουλο, Ξενοδόχοβ, Ρέντζα, Κόντορ, Ναβάρο, Γκόλια, Φάρκας, Φατιόν, Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς, Βαρέλα, Καπός, Αναστασόπουλο, Ευμορφίδη, Ναζλίδη, Μασούρα, Κουτσιανικούλη και Λαμπρόπουλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα