Ιβιτς: «Είμαστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση για τον τελικό»

Gazzetta team
Ιβιτς: «Είμαστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση για τον τελικό»

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς με αφορμή την αναμέτρηση κόντρα στην Κέρκυρα μίλησε για τα οφέλη της πρόκρισης του ΠΑΟΚ και παράλληλα κατέθεσε τις πρώτες του σκέψεις για τον τελικό του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος προπονητής του ΠΑΟΚ στην κάμερα της NOVA:

Για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας:

«Κρατάμε την πρόκριση. Κάναμε μία ανατροπή. Αυτού του είδους τα παιχνίδια, ειδικά με τα δύο γκολ που δεχθήκαμε στον πρώτο αγώνα, είναι πολύ δύσκολα. Το πιστέψαμε όμως από την ώρα που έληξε το ματς στην Λεωφόρο και από εκεί ξεκίνησε η ανατροπή. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και συγχαρητήρια και στον κόσμο που ήταν καταπληκτικός για ακόμα μία φορά. Μας έδωσε αυτό που χρειαζόμασταν και τώρα συνεχίζουμε. Είναι ένα παιχνίδι και μία πρόκριση, μία μεγάλη βραδιά, αλλά μέχρι εκεί. Σήμερα είναι μία καινούργια μέρα και στην τελική δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμα. Κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε και τώρα έχουμε δύο παιχνίδια μπροστά μας. Το πρώτο που μας ενδιαφέρει είναι αυτό της Κυριακής κόντρα στην ΑΟΚ Κέρκυρα» .

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Για την παρακαταθήκη που αφήνει μία τέτοια πρόκριση στην ομάδα:

«Σίγουρα είναι ότι καλύτερο για την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Γνωρίζουμε τι μπορούμε να κάνουμε και προσπαθούμε κάθε μέρα, όπως έχω πει πολλές φορές να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Είχαμε από την αρχή της χρονιάς νέα πρόσωπα και νεαρά σε ηλικία παιδιά, και δεν μπορώ να έχω παράπονα από την εξέλιξη της σεζόν. Σίγουρα είχαμε παιχνίδια που δεν παίξαμε καλά, αλλά στα περισσότερα ήμαστε αυτοί που ήθελα να δω στο γήπεδο. Είναι φυσιολογικό σε όλες τις ομάδες του κόσμου να υπάρχουν περίοδοι που η ομάδα να μην παίζει στο 100% των δυνατοτήτων της. Υπάρχουν στιγμές και εποχές που η ομάδα κάνει…κοιλιά και πιστεύω πως οι δικές μας ανήκουν στο παρελθόν» .

Για το τελικό:

«Η ΑΕΚ είναι μία καλή ομάδα. Το τελευταίο διάστημα έχει εξαιρετικά αποτελέσματα και παίζει βελτιωμένο ποδόσφαιρο σε σχέση με την αρχή της χρονιάς. Μία ομάδα με πλάνο, καλό προπονητή και στόχους. Βέβαια είναι ένα ντέρμπι, ένας τελικός κυπέλλου και όλοι θα έχουμε τους δικούς μας στόχους. Πιστεύω ότι θα προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γι αυτό το παιχνίδι» .

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΟΚ Κέρκυρα:

«Είναι το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας και είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε το τρίποντο. Αυτό είναι που ζητάω από τους παίκτες μου. Από σήμερα στρεφόμαστε μόνο σε αυτό το παιχνίδι. Παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Είναι ένας παράγοντας που μπορεί να βοηθήσει τον αντίπαλο και να τον κάνει να αποδώσει καλύτερα και χωρίς άγχος. Εμείς θέλουμε την νίκη και δουλεύουμε συγκεντρωμένα για να πετύχουμε τον στόχο μας στο παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα