Με πολλές απουσίες σε Λεωφόρο οι Θεσσαλοί

Με πολλές απουσίες σε Λεωφόρο οι Θεσσαλοί

Gazzetta team
Με πολλές απουσίες σε Λεωφόρο οι Θεσσαλοί

bet365

Χωρίς τους τιμωρημένους Αβραάμ και Μασαλέσα, τον τραυματία Γιοβάνοβιτς, αλλά και τους Τσακοπίνο, Γκουλουζάντε, Ικάνιουεκς, Τικίτο, Γκαγιέχο και Ρέγιες που ουσιαστικά μθεωρούνται ξένο σώμα θα παραταχθεί κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο η ΑΕΛ.

Έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή της στην Σούπερ Λίγκα, η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο με πολλές και σημαντικές απουσίες. Ο Αντρέας Πάους δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τιμωρημένους Αβραάμ και Μασαλέσα, τον τραυματία Γιοβάνοβιτς, ενώ ο Ρέντζας είναι αμφίβλος.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Αυτές όμως δεν είναι οι μοναδικές απουσίες, καθώς εκτός θα είναι και οι Τσακοπίνο, Γκουλουζάντε, Ικάουνιεκς, Τικίτο, Γκαγιέχο και Ρέγιες οι οποίοι έχουν μείνει εκτός αποστολής καθώς θεωρούνται ξένο σώμα και είναι εξαιρετικά δύσκολο να παραμείνουν στους Θεσσαλούς και την ερχόμενη χρονιά.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Θεοδωρόπουλος, Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Ναβάρρο, Μασούρας, Γκόλιας, Φάρκας, Καρατάσιος, Κόντορ, Αναστασόπουλος, Φατιόν, Ντέλετιτς, Κουτσιανικούλης, Βαρέλα, Αγκάνοβιτς, Λαμπρόπουλος, Ευμορφίδης, Ναζλίδης και Καπός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα