Στο «περίμενε» η Λίγκα για χορηγία Σαββίδη

Gazzetta team
Στο «περίμενε» η Λίγκα για χορηγία Σαββίδη

bet365

Η Σούπερ Λίγκα με επιστολή της ζητάει να ξεκαθαρίσει το καθεστώς χορηγίας της Dimera καθώς ακόμα δεν έχει λάβει χρήματα από το deal που επιτεύχθηκε.
Η επιστολή αυτή εστάλη από τον πρόεδρο της Λίγκας κ. Στράτο εστάλη στις 25 Απριλίου σχετικά με το deal με την εταιρεία Dimera συμφερόντων Σαββίδη. Απευθύνεται στον ίδιο το Σαββίδη και τους συνεργάτες του για την συμφωνία από τις 21 Οκτωβρίου 2016.
Το ερωτηματικό βέβαια αφορά στο εξής: από την στιγμή που δεν είχε αποκτηθεί τηλεοπτική άδεια από την Dimera η συμφωνία επρόκειτο να γίνει με την Σουρωτή με πάνω κάτω τα ίδια δεδομένα. Ένα στοιχείο που μπορεί να είχε να κάνει με την καθυστέρηση. Στην επιστολή ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας αναφέρεται και στο σκέλος αυτό. Από τον Μάρτιο και μετά στην Λίγκα δεν έχουν πάρει τις απαντήσεις που περιμένουν ενώ δεν έχουν μπει και τα χρήματα για το χορηγικό αυτό deal. Είναι επίσης γνωστό πως η Super League αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Δεν προκύπτει πάντως και για αυτήν την επιστολή να έχει δοθεί απάντηση στην Λίγκα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα