Λεμονής σε ποδοσφαιριστές: «Να τελειώσουμε σαν πρωταθλητές»!

Δημήτρης Τομαράς
Λεμονής σε ποδοσφαιριστές: «Να τελειώσουμε σαν πρωταθλητές»!

bet365

Ο Λεμονής μίλησε και Πέμπτη αλλά και Παρασκευή στους ποδοσφαιριστές του για την σημασία του να κλείσουν την σεζόν με νίκη. Βίντεο και ανάλυση. Μποτία και Καρντόσο διεκδικούν θέση στην 11άδα.
Μιλώντας προς τους παίκτες του επισήμανε μεταξύ άλλων: «Φαντάζομαι πως μπορεί να το έχετε στο μυαλό σας όμως σας το λέω και θα τα πούμε και αύριο ξανά. Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό και θα πρέπει να φερθούμε σαν πρωταθλητές. Να πάμε να τελειώσουμε σωστά εκεί το πρωτάθλημα και σαν Ολυμπιακός. Ένας πρωταθλητής από τέτοια ματς φαίνεται. Θέλω να σας να δω να... καίγεστε για τη νίκη. Πιστεύω ότι το καταλαβαίνετε. Να κλείσουμε σωστά την χρονιά. Να κλείσουμε ως πρωταθλητές. Το οφείλουμε στην ομάδα, στους εαυτούς μας και στον κόσμο μας που ήταν δίπλα μας όλη την χρονιά».
Ο Λεμονής είχε προγραμματίσει προβολή βίντεο για τους παίκτες του με ανάλυση κυρίως για τα ματς με ΑΕΚ. Το Σάββατο θα έδειχνε και Παναιτωλικό. Ως προς την 11άδα οι Μποτία και Καρντόσο έχουν σοβαρές πιθανότητες για βασικοί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα