Πριν από τον τελικό, υπάρχει η Κέρκυρα

Πριν από τον τελικό, υπάρχει η Κέρκυρα

Gazzetta team
Πριν από τον τελικό, υπάρχει η Κέρκυρα

bet365

Χωρίς τέσσερις ποδοσφαιριστές, που είναι τιμωρημένοι, θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Κέρκυρα. Τραυματίας ο Γλύκος στα τελευταία λεπτά του ημιτελικού της Τούμπας. Τα νέα της προπόνησης.

Ο ΠΑΟΚ έχει στρέψει την προσοχή του στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος με την Κέρκυρα, αφήνοντας λίγο στην άκρη τον τελικό του Κυπέλλου.

Για τον αγώνα κόντρα στους Φαίακες, ο Βλάνταν Ίβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Στέφανο Αθανασιάδη, Εβγέν Σάχοφ , Μάριν Λέοβατς, Φερνάντο Βαρέλα.

Μάλιστα ο κεντρικός αμυντικός από το Κάπο Βέρντε ολοκλήρωσε τον ημιτελικό με μια κάκωση ακρωμιοκλειδικής, ωστόσο η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Το ίδιο ισχύει και για τον Παναγιώτη Γλύκο, που αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά με ενοχλήσεις στους περονιαίους.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Παναθηναϊκό ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στην πισίνα και το γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και τακτικής.

Το Σάββατο (29.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα