«Οριστική συμφωνία Χασάουι - Μαρινάκη και ανακοινώσεις»

«Οριστική συμφωνία Χασάουι - Μαρινάκη και ανακοινώσεις»

Gazzetta team
«Οριστική συμφωνία Χασάουι - Μαρινάκη και ανακοινώσεις»

bet365

Στην τελική ευθεία οι ανακοινώσεις για το deal Μαρινάκη - Φόρεστ με αγγλικές πηγές να σημειώνουν εκ νέου την οριστική συμφωνία με Χασάουι.

Με βάση αγγλικές πηγές και δημοσιεύματα το θέμα Φόρεστ - Μαρινάκη είναι ήδη τελειωμένο. Η πλευρά του Χασάουι τα έχει βρει σε όλα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και όλα δείχνουν ανακοινώσεις και άμεσα. Τόσο από την αρμόδια επιτροπή όσο και από την Φόρεστ.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ρεπορτάζ του Sky Sports επισημαίνει πως οι δύο πλευρές έχουν ήδη ολοκληρώσει την κατάθεση όλων των απαραίτητων εγγράφων στην διοργανώτρια Αρχή -την Football League- και πλέον άμεσα θα ολοκληρωθεί και τυπικά ο έλεγχός τους, προκειμένου να γίνει και η μεταβίβαση των μετοχών της Νότιγχαμ Φόρεστ στον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Το ίδιο δημοσιεύμα τονίζει πως δεν πρόκειται να υπάρξει εμπλοκή στο deal ακόμη και στην περίπτωση που η ομάδα υποβιβαστεί στην League 1, κάτι που μόνο ως απίθανο σενάριο δεν φαντάζει την δεδομένη χρονική περίοδο!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα