Μουσλίμοβιτς: «Θα τραγουδήσω μόλις το πάρουμε στον Πύργο τον Λευκό»

Gazzetta team
Μουσλίμοβιτς: «Θα τραγουδήσω μόλις το πάρουμε στον Πύργο τον Λευκό»

bet365

«Τρελαμένος» με την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς με τον Βόσνιο να υπόσχεται πως θα τραγουδήσει συνθήματα με τον κόσμο στον Λευκό Πύργο μόλις ο «δικέφαλος του βορρά» πάρει το τρόπαιο.

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ μιλώντας στον «Metropolis 95.5 FM» ανέφερε τα εξής:

Για το γεγονός ότι η Θεσσαλονίκη πανηγυρίζει την πρόκριση του ΠΑΟΚ: «Οι πανηγυρισμοί θα έρθουν όταν πάρει το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ».

Για το αν είδε το ματς: «Φυσικά και είδα το παιχνίδι. Παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ όλη τη χρονιά, ήμουν από την αρχή αισιόδοξος και σας το είχα πει ότι θα πάμε στον τελικό. Ξέρω πως δουλεύει ο Βλάνταν και τι παίκτες έχει στη διάθεση του και για αυτό ήμουν τόσο αισιόδοξος».

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Για την ισχυρότερη ανάμνηση από το χθεσινό παιχνίδι: «Δεν υπάρχει ανάμνηση, δεν έμεινα σε κανένα από τα γκολ. Απλά ήξερα ότι θα κερδίσουμε γιατί γνώριζα πως τους μίλησε ο Βλάνταν, ότι η ομάδα είχε αυτοπεποίθηση παρά το σκορ του πρώτου αγώνα. Η δουλειά που έκανε στο γήπεδο ο Ιβιτς φάνηκε στο γήπεδο».

Για τον MVP του χθεσινού αγώνα: «Δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιον παίκτη, όλη η ομάδα ήταν καλή, όλη κερδίζει και όλη χάνει. Θα ήθελα να ήμουν στο γήπεδο χθες, υπόσχομαι όμως ότι θα είμαι στον τελικό. Όλα τα συνθήματα των οπαδών του ΠΑΟΚ είναι υπέροχα. Όταν τα άκουγα μου άρεσαν, όταν έμαθα τι σημαίνουν μου άρεσαν ακόμη περισσότερο. Δεν θέλω να τραγουδήσω σύνθημα πριν τον αγώνα γιατί δεν μου βγαίνει σε καλό. Θα το κάνω αν πάρουμε το Κύπελλο στον Λευκό τον Πύργο».

Για την προσπάθεια του Σαββίδη: «Ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν τον Σαββίδη τόσο καιρό. Εχει κάνει φοβερή δουλειά από τότε που ήρθε, ήθελα να τον είχα και εγώ όταν ήμουν παίκτης στον ΠΑΟΚ. Και ίσως η προσπάθεια που κάναμε και εμείς τότε να ήταν ένας από τους λόγους που τον ώθησε να έρθει και να πάρει τον ΠΑΟΚ. Θέλω να τον ευχαριστήσω για ό,τι έχει κάνει για τον ΠΑΟΚ, πιστεύω ότι ο κόσμος ζει τις καλύτερες στιγμές του και έρχονται καλύτερα».

Για το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της ομάδας του ΠΑΟΚ: «Μου αρέσει παρά πολύ που δουλεύουν όλοι μαζί σαν ομάδα. Η αρμονία που υπάρχει, που υπάρχουν παίκτες που δεν παίζουν και αλλάζουν τους αγώνες. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Ιβιτς και τη δουλειά που έχει κάνει».

Για τη σύγκριση του ίδιου με τον Πρίγιοβιτς: «Δεν συγκρίνονται. Είμαστε τελείως διαφορετικοί παίκτες. Ο Πρίγιοβιτς άλλαξε πολλά πράγματα στον ΠΑΟΚ από τότε ήρθε, έχει συμμετοχή στο παιχνίδι της ομάδας, προσφέρει πάρα πολλά, κάνει χαρούμενο τον κόσμο και συμβάλλει τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας».

Το μήνυμα του Μουσλίμοβιτς στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Θα τα πούμε στον τελικό και κυρίως μετά τον τελικό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα