Μότζι: «Θα ήθελα να δω την Παρτιζάνι Τιράνων στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Μότζι: «Θα ήθελα να δω την Παρτιζάνι Τιράνων στο Τσάμπιονς Λιγκ»

bet365

O στιγματισμένος από την συμμετοχή του στο Calciopoli, Λουτσιάνο Μότζι στα 80 του ανέλαβε χρέη συμβούλου στην Παρτιζάνι Τιράνων κάνοντας λόγο για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

O Λουτσιάνο Μότζι το 2006 τιμωρήθηκε με αποκλεισμό δια βίου από την ιταλική ομοσπονδία για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο με τα στημένα ματς.

Πλέον στα 80 του επιστρέφει με έμμεσο τρόπο στο ποδόσφαιρο έχοντας αναλάβει σύμβουλος του προέδρου της Παρτιζάνι Τιράνων, Γκαζ Ντέμι. Μάλιστα, στις προγραμματικές δηλώσεις του έκανε λόγο για έξοδο της Παρτιζάνι στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

«Ο στόχος είναι να καταφέρει η ομάδα να αγωνιστεί στα ευρωπαϊκά Κύπελλα ή ακόμη και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει να περάσει από τα προκριματικά. Ελπίζω να τα καταφέρει».

O Mότζι παράλληλα έσπευσε να δηλώσει πως δεν θα έχει ενεργό ρόλο στην Παρτιζάνι Τιράνων.

«Η συμφωνία αφορά την αλβανική και όχι την ιταλική ομοσπονδία. Δεν θα κάνω τον μάνατζερ, ούτε θα γίνω μέλος καμιάς ομάδας.

Θα είμαι σύμβουλος του προέδρου της Παρτιζάνι Τιράνων, Γκαζ Ντέμι που έχει διάφορες δραστηριότητες και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο.

Θα χαρώ να τον βοηθήσω. Δουλεύω μαζί του για τέσσερις μήνες. Επίσης περιμένω την απόφαση του δικαστηρίου του Στρασβούργου για όσα με έχουν κατηγορήσει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα