O Τζίτζιο Ντοναρούμα... φέρνει τον Αντόνιο του Αστέρα στη Μίλαν!

Gazzetta team
O Τζίτζιο Ντοναρούμα... φέρνει τον Αντόνιο του Αστέρα στη Μίλαν!

bet365

Μπορεί ο Αντόνιο Ντοναρούμα να αφήσει την Τρίπολη και τον Αστέρα για να βρεθεί στο πλευρό του αδερφού του, Τζίτζιο, στη Μίλαν; Σύμφωνα με τους Ιταλούς, ναι, είναι δυνατόν!

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Λεβερκούζεν - Σάλκε (21+).

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα «La Stampa» και «Corriere dela Serra» η νέα διοίκηση της Μίλαν, προκειμένου να ανανεώσει με τον Τζίτζιο Ντοναρούμα είναι έτοιμη να αποκτήσει και τον Αντόνιο, αδερφό του παιδιού θαύματος των «ροσονέρι».

Τα δύο αδέρφια έχουν εξαιρετικές σχέσεις και μια τέτοια κίνηση από τους Κινέζους σίγουρα θα... έλυνε το χέρι του Τζίτζιο ως προς την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο (το υπάρχον εκπνέει το 2018).

Ο 26χρονος πορτιέρο έχει συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης για ακόμη δύο χρόνια, αλλά αν αποφασίσει η Μίλαν να τον αποκτήσει δύσκολα θα φτάσει μέχρι τη λήξη του.

Ο Αντόνιο μάλιστα ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μίλαν, το 2008 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα και από το 2012 έπαιξε δανεικός σε Πιατσέντσα, Γκούμπιο, Τζένοα και Μπάρι, για να μετακομίσει το καλοκαίρι που μας πέρασε στην Αρκαδία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα