«Ο Ολυμπιακός δεν είναι ομαδίτσα, να κάτσει να του κλέβουν τα πρωταθλήματα»

«Ο Ολυμπιακός δεν είναι ομαδίτσα, να κάτσει να του κλέβουν τα πρωταθλήματα»

Gazzetta team
«Ο Ολυμπιακός δεν είναι ομαδίτσα, να κάτσει να του κλέβουν τα πρωταθλήματα»

bet365

Μετά τον ημιτελικό με την ΑΕΚ, ο Σάββας Θεοδωρίδης στάθηκε στην «χειρότερη ΕΠΟ που έχει υπάρξει», τον Μπέντο που «ήταν χειρότερος από τον Βίκτορ» και τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» στο... τσακ δεν προκρίθηκαν.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Λεβερκούζεν - Σάλκε (21+).

Απόσπασμα της συνέντευξης του Σάββα Θεοδωρίδη στο «ΦΩΣ»


Για την αντίδρασή του στο δοκάρι του Καρντόσο: «Είχα τρελαθεί! Είχα σηκωθεί. Είχα μια προαίσθηση ότι θα το κερδίζαμε το ματς και το έλεγα στο Ρέντη. Στο τσακ δεν προκριθήκαμε. Άθλιες οι συνθήκες στο ΟΑΚΑ. Ευχαριστήθηκα όμως γιατί η ομάδα μας έδειξε χαρακτήρα, κατάλαβαν οι παίκτες μας ότι όλα τα ματς του Ολυμπιακού είναι πόλεμος και τίμησαν την φανέλα».

Για τον Σιδηρόπουλο: «Έχω φαγωθεί μήνες να μη θέλω τον Σιδηρόπουλο να παίζει τον Ολυμπιακό. Όπως εγώ είμαι Ολυμπιακός, ο άνθρωπος είναι αντιολυμπιακός! Ξέρουμε πολλά, αδικεί πάντα τον Ολυμπιακό. Ο Βράνιες έπρεπε να έχει αποβληθεί πολύ νωρίς στη φάση με τον Μαρίν και στο β΄ ημίχρονο στη φάση με τον Καρντόσο. Ο Σιδηρόπουλος δεν μπορεί να κοροϊδέψει, ξέρουμε τι γίνεται. Η ΕΠΟ αυτή πρέπει να παραιτηθεί, είναι η χειρότερη ΕΠΟ, έχω υπάρξει πολλά χρόνια μέσα στην ΕΠΟ επί Τριβέλλα. Ήταν Παναθηναϊκός ο Τριβέλλας και Παναθηναϊκοί άλλοι 24 σύμβουλοι. Μόνο εγώ ήμουν Ολυμπιακός εκεί μέσα και έδινα τις μάχες».

Για την επόμενη μέρα: «Να ξέρουν όλοι ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι ομαδίστα, είναι η μεγαλύτερη ομάδα με τη μισή Ελλάδα στο πλευρό του. Δεν είναι ομάδα της σειράς ο Ολυμπιακός να κάτσει να του κλέβουν πρωταθλήματα με εξωαγωνιστικούς τρόπους, τα πρωταθλήματα αν μπορούν να τα πάρουν στο γήπεδο μέσα. Έρχονται χειρότερες μέρες από τις φετινές, χειρότερο κυνήγι θα φάει ο Ολυμπιακός από αυτό που ζήσαμε φέτος. Εγώ έχω υποχρέωση να ενημερώσω τους φιλάθλους του Ολυμπιακού για το τι γίνεται και τι πρόκειται να συμβεί από εδώ και πέρα».

Για Βίκτορ και Μπέντο: «Ο πρώτος προπονητής που διαδέχτηκε τον Σίλβα τη διέλυσε την ομάδα, πήρε ένα έμψυχο υλικό πολύ καλό και το διέλυσε χωρίς λόγο (σ.σ. Βίκτορ). Ο επόμενος ήταν ο χειρότερος. Ήταν απαράδεκτος (σ.σ. Μπέντο)».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα