Η χρονιά που ο Γκομές έγινε ξανά εξτρέμ!

Νίκος Μαρούδας
Η χρονιά που ο Γκομές έγινε ξανά εξτρέμ!

bet365

Τον Μάθιου Γκομές, τον γνωρίσαμε στην Ελλάδα ως εξτρέμ, τον είδαμε στη Σούπερ Λιγκ ως μπακ και στην χρονιά που ολοκληρώνεται μας έδειξε και πάλι πως η φυσική του θέση είναι πιο κοντά στην αντίπαλη περιοχή...

Μια αρκετά περίεργη χρονιά, ολοκληρώνεται την Κυριακή για την Κέρκυρα. Η ομάδα έσωσε την κατηγορία, σχετικά νωρίς, αλλά κάτι το κακό ξεκίνημα, κάτι η εικόνα διάλυσης μέχρι πριν το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, έκαναν όλη την χρονιά αρκετά περίεργη.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που για ακόμα μια χρονιά είχαν σταθερά καλή απόδοση στην ομάδα, ήταν ο Μαθιού Γκομές. Ο Γάλλος άσος, μπορεί να ξεκίνησε την χρονιά ως μπακ, αλλά τελικά την τελείωσε ως εξτρέμ! Σε αυτή τη θέση αγωνίστηκε και στα περισσότερα παιχνίδια φέτος και ήταν ένας από τους κορυφαίους της ομάδας.

Seri A, Αταλάντα - Γιουβέντους, ώρα 21:45. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Ο Μιχάλης Γρηγορίου, δεν πήρε όσα περίμενε από τον Φώτη Γεωργίου με αποτέλεσμα να ψάξει την λύση στο πρόσωπο του Γάλλου. Ο Σπίνουλας από την άλλη τα πήγε εξαιρετικά στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα και έτσι ο Γκομές θυμήθηκε τα πρώτα του χρόνια στην Ελλάδα. Ο εκ των αρχηγών της Κέρκυρας, είναι τέταρτος σε συμμετοχές φέτος έχοντας φτάσει τις 24 (λογικά θα μετρήσει ακόμα μία στην Τούμπα) και η παρουσία τού ήταν αρκετά καλή. Μπορεί να μην έχει κάποια ασίστ καταγεγραμμένη, ωστόσο σκόραρε ένα τέρμα, δείχνοντας και φέτος πως δεν έχει... ξεχάσει την σχέση του με τα αντίπαλα δίχτυα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα