Το πρέσινγκ για Λαΐφη, ο Γκαρντ και περιπτώσεις από Γαλλία... (vids)

Το πρέσινγκ για Λαΐφη, ο Γκαρντ και περιπτώσεις από Γαλλία... (vids)

Gazzetta team
Το πρέσινγκ για Λαΐφη, ο Γκαρντ και περιπτώσεις από Γαλλία... (vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το πρέσινγκ για να γυρίσει πίσω ο Λαϊφης, είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον κόουτς Γκαρντ ενώ μεταξύ άλλων από την Γαλλία του προτάθηκε ο εξτρέμ Καραμό. Ξανά για Μεντί.

Σε φουλ διεργασίες είναι άπαντες στο Λιμάνι προκειμένου ο σχεδιασμός και ο προγραμματισμός να προχωρήσει το τάχιστο δυνατό. Όπως έχουμε αναφέρει ξανά και εδώ και μέρες ο Γκαρντ παραμένει σε πρώτο πλάνο για την θέση του προπονητή, μία υπόθεση που μπαίνει στην τελική της ευθεία. Άλλωστε με τον εν λόγω κόουτς στον Ολυμπιακό είναι σε ανοιχτή γραμμή. Από εκεί και πέρα ένας βασικός στόχος είναι η επιστροφή του Λαϊφη από την Σταντάρ Λιέγης με το... σπάσιμο του 2ου χρόνου του συμβολαίου του ως δανεικός εκεί. Ως προς την γαλλική αγορά μία εκ των περιπτώσεων που έχει τεθεί στα υπ' όψιν του Ολυμπιακού είναι ο 18χρονος εξτρέμ Καραμό, τον οποίο λόγω του ταλέντου του πάντως θέλει η... μισή Ευρώπη. Κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου με αφρικανικές ρίζες που φέτος έχει με την Καέν 5 γκολ και 3 ασίστ σε 32 ματς. Σύμφωνα με την Sportday πάντως υπάρχει ξανά η περίπτωση του αριστερού μπακ - χαφ 21 ετών της Χάβρης, του Φερλάν Μεντί.

Seri A, Αταλάντα - Γιουβέντους, ώρα 21:45. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα