Τα συγχαρητήρια από Λεμονή και η επόμενη ημέρα...

Δημήτρης Τομαράς
Τα συγχαρητήρια από Λεμονή και η επόμενη ημέρα...

bet365

Ο Λεμονής μιλώντας στους παίκτες του μετά την ΑΕΚ τους ξεκαθάρισε πως θα πρέπει να νιώθουν... γεμάτοι για την εμφάνισή τους στο ΟΑΚΑ. «Χτίζεται» ήδη η ομάδα της επόμενης χρονιάς.
Ο Λεμονής δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει στους παίκτες του για το ΑΕΚ - Ολυμπιακός. «Ήταν ένα νευρικό παιχνίδι με ένταση και όχι με πολλές φάσεις για τις 2 ομάδες. Ωστόσο θα πρέπει να ξέρετε πως οφείλετε να νιώθετε... γεμάτοι για την εμφάνισή σας. Τα δώσατε όλα, παίξατε πολύ καλά, σκοράραμε και θα μπορούσαμε να είχαμε περάσει. Όπως και να έχει εμείς είμαστε οι πρωταθλητές και είναι δεδομένο πως η προσπάθειά μας και η εμφάνισή μας ήταν αντάξια του τίτλου μας. Σας αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια και τη νίκη», έλεγε ο Έλληνας κόουτς που είχε να σταθεί σε φάσεις που μπορούσε να βγάλει γκολ ο Ολυμπιακός όπως με Φιγκέϊρας, Καμπιάσο και το δοκάρι του Καρντόσο και ενώ πάντως είχε και παράπονα από την διαιτησία.
Κατά τα άλλα ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει ήδη το... χτίσιμο της ομάδας του για την επόμενη ημέρα. Ο Γκαρντ είναι ένας τεχνικός που συνεχίζει να είναι σε πρώτο πλάνο, με τους Γάλλους πάντως να σημειώνουν ότι ο συμπατριώτης τους τεχνικός είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για την θέση του προπονητή των Ελπίδων της Γαλλίας ή ακόμη και αυτή του τεχνικού διευθυντή όλων των εθνικών κλιμακίων. Τα δεδομένα τον θέλουν να παραμένει φαβορί όπως και να πέφτει το βάρος στην γαλλική αγορά. Από εκεί και πέρα στον Ολυμπιακό το αργότερο μέχρι 15 Μαϊου θα είναι σε θέση να προβούν σε ανακοινώσεις και για προπονητή και για παίκτες. Υπάρχουν κλεισμένες περιπτώσεις όπως των Σιώπη, Ρισβάνη, Κούτρη (σ.σ. και ακόμα και Βέλλιου που μπορεί να προχωρήσει) αλλά και επιστροφές δανεικών σαν τους Γιαννιώτη, Γιαννιώτα αλλά και τον στόχο να επιστρέψει ο Λαϊφης. Έχουμε τονίσει ξανά πως οι θέσεις που θα ενισχυθεί ο Ολυμπιακός είναι αρκετές. Είναι για έναν ή δύο στόπερ, για αριστερό μπακ ή και για δεξιό, για δύο ή και παραπάνω παίκτες στον άξονα, έναν επιτελικό, έναν ή δύο εξτρέμ και έναν ή δύο φορ. Το ζητούμενο είναι μέχρι αρχές Ιουλίου να έχει κλείσει το 70% του ρόστερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα