«Η δουλειά στον Ηρακλή είναι ομαδική»

«Η δουλειά στον Ηρακλή είναι ομαδική»

Gazzetta team
«Η δουλειά στον Ηρακλή είναι ομαδική»

bet365

Ο Μπαστακός πήρε το βραβείο του για ως MVP της 29ης αγωνιστικής και στάθηκε στο ότι ο Γηραιός λειτουργεί συνολικά
Το βραβείο του ως πολυτιμότερος παίκτης της 29ης αγωνιστικής πήρε σήμερα ο Μπαστακός, που βοήθησε τον Ηρακλή να «γυρίσει» το ματς με τον Παναιτωλικό και να μείνει στην κατηγορία.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
«Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα και πήρα τα δυο βραβεία, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Παρόλα αυτό, σε αυτό συνέβαλαν στα μέγιστα οι συμπαίκτες μου γιατί η δουλειά ήταν ομαδική».
Για το αν νιώθει πολυτιμότερος παίκτης στο ματς που έκρινε πολλά για τον Ηρακλή: «Νομίζω έτσι είναι, μείναμε με αυτό το γκολ στην κατηγορία, θεωρώ πως χάρηκε όλος ο κόσμος, ειδικά οι φίλαθλοι του Ηρακλή».
Για το αν περίμενε ότι θα έχει αυτή την εξέλιξη όταν ήρθε στον Γηραιό: «Σίγουρα δεν το είχα στο μυαλό μου αυτό, αλλά είχα το να σωθεί η ομάδα».
Για το τι σκεφτόταν όταν ήρθε στην ομάδα : «Δεν είχα πολύ χρόνο στον Ατρόμητο, ήθελα να αγωνιστώ σε μια ομάδα, να βρω χρόνο. Από εκεί και πέρα πίστευα πολύ στον εαυτό μου και ήξερα ότι αν πάρω χρόνο, τότε σίγουρα θα μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα».
Για το τι του λένε συμπαίκτες του μετά από αυτά τα βραβεία που πήρε: «Είναι χαρούμενοι, με στηρίζουν αλλά όπως είπα, η προσπάθεια είναι ομαδική και έχουν συμβάλει στα μέγιστα».
Για το τι σκέφτεται για το φινάλε με τον Αστέρα Τρίπολης: «Η καρδιά έχει έρθει πίσω στην θέση της, πάμε εκεί χωρίς άγχος, να το ευχαριστηθούμε και να ηρεμήσουμε».
Για τον δανεισμό του από τον Ατρόμητο: «Δέθηκα με τον Ηρακλή, θέλω να τελειώσει το πρωτάθλημα και μετά να σκεφτώ τις επιλογές μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα