Η φωτογραφία με τον Δημητριάδη να μιλάει στους οπαδούς της ΑΕΚ! (pic)

Gazzetta team
Η φωτογραφία με τον Δημητριάδη να μιλάει στους οπαδούς της ΑΕΚ! (pic)

bet365

Φωτογραφία από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ δείχνει τον Δημητριάδη να μιλάει στους οπαδούς, τους οποίους κατήγγειλε ο Ολυμπιακός ότι τους παρενόχλησαν τόσο στη φυσούνα όσα και στη συνέντευξη Τύπου.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός με επιστροφή, αν ο Αθανασιάδης σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Μετά τη λήξη του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, όπου ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 την ΑΕΚ χωρίς να καταφέρει όμως να προκριθεί, οι πρωταθλητές Ελλάδας τόνισαν πως υπήρχαν οπαδοί της Ένωσης στην φυσούνα που τους παρενόχλησαν και στη μεικτή ζώνη αλλά και στη συνέντευξη Τύπου.

Λίγες ώρες αργότερα έχει διαρρεύσει σχετική φωτογραφία όπου ο Βασίλης Δημητριάδης φέρεται να μιλάει στους εν λόγω οπαδούς. Παράλληλα, από τον Ολυμπιακό γίνεται λόγος για ανύπαρκτη παρουσία σεκιούριτι, ενώ όπως λένε στο Λιμάνι δεν υπήρχε επαρκής αστυνομική δύναμη και αυτοί οι ελάχιστοι που ήταν απλά κοιτούσαν άπραγοι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα