Καρεμπέ στο Gazzetta.gr: «Περήφανοι για την ομάδα, έτοιμοι για προγραμματισμό»!

Δημήτρης Τομαράς
Καρεμπέ στο Gazzetta.gr: «Περήφανοι για την ομάδα, έτοιμοι για προγραμματισμό»!

bet365

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε στο Gazzetta.gr για το ματς του Ολυμπιακού με ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου αλλά και για την επόμενη ημέρα, τον σχεδιασμό και τις επαφές με Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ο σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός και εκ των υπευθύνων των μεταγραφών μίλησε στην μεικτή ζώνη του ΟΑΚΑ μετά το 0-1 των Πειραιωτών στο Gazzetta.gr. Αναφορικά με το ΑΕΚ - Ολυμπιακός υπογράμμισε ότι «είμαστε περήφανοι για αυτήν την ομάδα! Κάναμε ένα πολύ καλό ματς, προσπαθήσαμε πολύ, κερδίσαμε αλλά δυστυχώς δεν έφτανε το 1-0 για να περάσουμε στον τελικό. Ήταν κάτι που το θέλαμε και βρεθήκαμε πολύ κοντά. Η ομάδα άξιζε τη νίκη και την πρόκριση αλλά στο τέλος δεν ήρθε το παραπάνω γκολ. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα και γενικά θεωρώ ότι ήταν ένα ενδιαφέρον ματς».
Σχετικά με το εάν μένει ικανοποιημένος από την εικόνα των Πειραιωτών τόνισε πως «φυσικά. Παρότι δεν πήραμε τη νίκη με το σκορ που έπρεπε για να περάσουμε η εμφάνισή μας ήταν αντάξια πρωταθλητών Ελλάδας. Μία παρουσία για την οποία προσπάθησαν και πάλεψαν πολύ προπονητές και παίκτες».
«ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ»
Δεν γινόταν φυσικά ο κ. Καρεμπέ να μην ερωτηθεί για τον προγραμματισμό. «Ναι φυσικά και ξέρουμε το τι θέλει ο πρόεδρος και το τι έχει ζητήσει. Έχουμε μιλήσει μαζί του και ότι χρειάζεται η ομάδα θα το κάνουμε», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Πρέπει πρώτα να τελειώσουμε και τυπικά την χρονιά. Να πάμε στο Αγρίνιο και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα με τον Παναιτωλικό για να τελειώσουμε καλά την χρονιά. Μετά θεωρώ πως θα είμαστε έτοιμοι. Θα κοιτάξουμε να οργανώσουμε την ομάδα όσο πιο καλά και γρήγορα γίνεται για να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικοί τη νέα χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε πάντα για το καλύτερο δυνατό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα