«Φτάνει η συνεργασία με Κούγια...»

«Φτάνει η συνεργασία με Κούγια...»

Gazzetta team
«Φτάνει η συνεργασία με Κούγια...»

bet365

Ο Τσιώλης απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Λάρισα, αν νωρίτερα δεν αλλάξουν κάποια δεδομένα
Ανοικτό άφησε ο Σάκης Τσιώλης το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να επιστρέψει στην Λάρισα, μιλώντας στον ArenaFM. Ομως απέκλεισε αυτό να συμβεί, στο διάστημα που ο Αλέξης Κούγιας θα έχει τα «ηνία» των «βυσσινί».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
«Η Λάρισα πρέπει να αλλάξει σελίδα και να κοιτάξει μπροστά. Αυτή η χρονιά ενδεχομένως να ήταν και μεταβατική για την Λάρισα. Πρέπει να δει ποιους παίκτες θα κρατήσει για την επόμενη σεζόν και να είναι πιο βελτιωμένη και πιο δυνατή . Είναι μια ομάδα με βαριά ιστορία και βαριά φανέλα και θα πρέπει να ξαναπάρει την θέση της στο ελληνικό ποδόσφαιρο».
Θα επιστρέψει ο Σάκης Τσιώλης κάποια στιγμή στην Λάρισα; «Ποτέ δεν μπορείς να αποκλείσεις τέτοιο ενδεχόμενο».
Με Κούγια στην προεδρία;«Νομίζω ότι αυτό το κεφάλαιο έχει κλείσει. Φτάνει αυτή η συνεργασία. Είναι αλήθεια ότι στην προσπάθεια που κάναμε τόσο καιρό με τα παιδιά ,δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα. Έφυγα με τις καλύτερες προϋποθέσεις, με ευχαρίστησε και με συγκίνησε».
Οι προσωπικοί λόγοι που αποχωρήσατε ποιοι ήταν;«Όταν αποχωρείς από μια ομάδα υπάρχουν κάποιοι λόγοι, απλά τους κράτησα για μένα, μπορεί να είναι και διαφορετική ψυχολογία. Πριν να φύγω πάντως είχαμε εξασφαλίσει ένα μεγάλο αβαντάζ. Τρεις αγώνες αβαντάζ από Λιβαδειά και Βέροια, με πέντε παιχνίδια να απομένουν. Ήταν μια πολύ καλή χρονική στιγμή για να φύγω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα