Με δύο βασικούς στο «Ριαθόρ» η Ρεάλ

Gazzetta team
Με δύο βασικούς στο «Ριαθόρ» η Ρεάλ

bet365

Μερικές μέρες μετά την οδυνηρή ήττα στο Clasico, ο Ζινεντίν Ζιντάν παρατάσσει την Ρεάλ Μαδρίτης με τους Μαρσέλο, Νάτσο εννέα αλλαγές και τον Ρονάλντο εκτός αποστολής.

Σοκ προκάλεσε η 11άδα που κατέβασε ο Ζινεντίν Ζιντάν στην έδρα της Λα Κορούνια. Τεράστιο είναι το ρίσκο ποιυ πήρε ο προπονητής της. Αρχικά άφησε εκτός αποστολής τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Τόνι Κρόος και μετά προχώρησε σε κάτι εξίσου ριζοσπατικό στο βωμό του rotation. Από την ομάδα που παρέταξε στο Clasico, κράτησε μέσα μόνο τον Μαρσέλο και τον Νάτσο και έριξε εννέα αναπληρωματικούς, δίνοντας έτσι απόλυτη πρωταιρεότητα στο Champions League, καθώς την επόμενη Τρίτη έχει τον πρώτο ημιτελικό με την Ατλέτικο.

Αν και τα τελευταία χρόνια δεν είναι το τεράστιο φόβητρο, η Λα Κορούνια μπορεί να κάνει τη ζημιά σε κάθε αντίπαλο στην έδρα της.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κασίγια, Βαράν, Νάτσο, Μαρσέλο, Ντανίλο, Κόβατσιτς, Ισκο, Χάμες Ροδρίγκες, Λούκας Βάθκεθ, Ασένσιο, Μοράτα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα