Λεμονής: «Φεύγουμε ευχαριστημένοι»

Λεμονής: «Φεύγουμε ευχαριστημένοι»

bet365

Ο Τάκης Λεμονής δήλωσε ευχαριστημένος από όσα είδε από τον Ολυμπιακό μετά τον αποκλεισμό του από την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των Ερυθρόλευκων...

«Αν δούμε συνολικά και τα δύο παιχνίδια αισθανόμαστε ότι παίξαμε καλύτερα από την ΑΕΚ. Δύο είναι τα σημεία που πρέπει να σταθούμε. Το ένα είναι ότι φτιάξαμε τις φάσεις για να βάλουμε περισσότερα γκολ και καθοριστικός ήταν ένας άλλος λόγος... Το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη ήταν με το χέρι και σήμερα ο Βράνιες έπρεπε να αποβληθεί νωρίς. Δεν στεκόμαστε σε αυτό πάντως. Βρισκόμαστε στο τέλος μιας σεζόν, στην οποία ξεκίνησαν τέσσερις ομάδες για τον τίτλο. Χρόνια είχαμε να το δούμε αυτό αλλά τελικά ο κυριότερος αντίπαλος του Ολυμπιακού για τον τίτλο ήταν ο Πανιώνιος.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Δεν ήρθαμε εδώ για να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Εκ των πραγμάτων ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα φέτος, έχοντας αλλάξει πέντε προπονητές και έχοντας πάρει μόνο δύο πέναλτι. Είμαστε πικραμένοι για τον αποκλεισμό αλλά είμαστε και ευχαριστημένοι γιατί ήρθαμε σαν Ολυμπιακός, παίξαμε πολύ καλύτερα, είχαμε τις φάσεις για το δεύτερο γκολ αλλά γυρίζουμε στου Ρέντη ευχαριστημένοι από την προσπάθεια μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα