Το σκηνικό με Θεοδωρίδη, Δημητριάδη, Αραούχο (gTV)

Gazzetta team
Το σκηνικό με Θεοδωρίδη, Δημητριάδη, Αραούχο (gTV)

bet365

Την ώρα που ο Σάββας Θεοδωρίδης έκανε δηλώσεις στις κάμερες, ο Βασίλης Δημητριάδης τον διέκοψε, χειροκροτώντας ειρωνικά και προκαλώντας μια μίνι-ένταση και με τον Κούλη Δουρέκα.

Το τρίτο ημίχρονο φαίνεται πως είναι πιο... ενδιαφέρον από τα όσα είδαμε εντός των τεσσάρων γραμμών. Οσο ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης έκανε δηλώσεις στις κάμερες, οπαδοί της ΑΕΚ, οι οποίοι βρισκόντουσαν εκτός μεικτής ζώνης και στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, μόλις τον αντίκρισαν, άρχισαν να τον καθυβρίζουν.

Κι ενώ συνέχιζε ο κ. Θεοδωρίδης να κάνει δηλώσεις, ο Βασίλης Δημητριάδης βγήκε από τα αποδυτήρια μαζί με τον Σέρχιο Αραούχο και διέκοψε τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, χειροκροτώντας ειρωνικά και φωνάζοντας «Πάρτε το Κύπελλο, πάρτε το» προς τον επιθετικό της ΑΕΚ, ο οποίος ήταν να παραλάβει το βραβείο του MVP.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Αυτό επέφερε την αντίδραση και του Κούλη Δουρέκα, που βρισκόταν στον χώρο. Δείτε όλο το σκηνικό στο βίντεο που ακολουθεί. Η παρέμβαση του κ. Δημητριάδη είναι στο 3:40.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα