Αρσεναλ - Λέστερ 1-0

Gazzetta team
Αρσεναλ - Λέστερ 1-0

bet365

Το γκολ του Ερικσεν ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη (1-0) στην Τότεναλ κόντρα στην Πάλας και να την κρατήσει ολοζώντανη στη μάχη του τίτλου. Νίκη για τετράδα η Αρσεναλ.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (21+).

Με φόρα από το Γουέμπλεϊ η Αρσεναλ, επικράτησε 1-0 της Λέστερ και βρέθηκε στο -4 από την τετράδα. Οι Λονδρέζοι δεν έπεισαν, τα βρήκαν σκούρα κόντεα στις Αλεπούδες, ωστόσο ένα αυτογκόλ λίγο πριν το τέλος έκανε τη διαφορά κι έδωσε ένα μεγάλο τρίποντο στους γηπεδούχους. Αυτή τη φορά δεν είχε γκρίνια στην εξέδρα, η τρελή παράδοση συνεχίστηκε και οι Κανονιέρηδες πέτυχαν τη 10η διαδοχική εντός έδρας νίκη απέναντι στη Λέστερ. Βέβαια, η Αρσεναλ είναι... συνηθισμένη στα δράματα, πέτυχε το 29ο φετινό της γκολ στο τελευταίο ημίωρο, κάτι που δεν έχει σημειώσει άλλη ομάδα. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 7ο λεπτό ο Βάρντι βρέθηκε σε θέση βολής αλλά το πλασέ κατέληξε μόλις άουτ. Οι Αλεπούδες ήταν εξαιρετικές στα μετόπισθεν, κι όποτε έβρισκαν ευκαιρία απειλούσαν. Τεράστια φάση στο 22', όμως ο Μαχρέζ από κοντά έκανε το γυριστό, αλλά έδιωξε εντυπωσιακά ο Τσεχ. Ο Αλγερινός είχε ακόμα μια καλή φάση στο 38', αλλά έπειτα την ωραία ατομική ενέργεια δεν πλάσαρε σωστά. Οι γηπεδούχοι είχαν την καλύτερή τους φάση στο 45', ο Αλέξις έπιασε σουτάρα, η οποία τράνταξε το δοκάρι! Οι Λονδρέζοι πίεσαν στην επανάληψη, αλλά δυσκολευόντουσαν να περάσουν κάθετη στην αντίπαλη περιοχή. Μια φορά πέρασε ο Γκάμπριελ, αλλά ο Χουτ έσωσε πριν ο Σάντσες σκοράρει. Η λύτρωση για την Αρσεναλ ήρθε στο 86', ο Μονρεάλ έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Χουτ και ο Γερμανός έκανε ένα... πολύτιμο δώρο στην ομάδα του Βενγκέρ. Η Λέστερ φώναξε στις καθυστερήσεις ζητώντας πέναλτι σε χέρι του Γκάμπριελ, σε μια πολύ δύσκολη φάση.

Ολοζώντανη η Τότεναμ!
Ολοζώντανη στη μάχη του τίτλου η Τότεναμ, επικράτησε 1-0 στο Σέλχαστ Παρκ της Κρίσταλ Πάλας κι έμεινε στο -4 από την Τσέλσι. Σούπερ ο Ερικσεν, σοβαρός τραυματισμός για Σακό. Με αυτό το τρίποντο οι Σπερς έφτασαν τους 74 βαθμούς, η καλύτερη συγκομιδή τους στην Premier League. Kακή η Τότεναμ στο α' μέρος, ωστόσο η είσοδος των Σον, Σισοκό έκανε τη διαφορά στην επανάληψη. Ο Ντέλε Αλι έστειλε απειλητική μηνύματα και ο Ερικσεν με σουτάρα έξω από την περιοχή στο 78' διαμόρφωσε το 1-0. Συμμετοχή σε 16 γκολ για τον Δανό στα 12 τελευταία με την Τότεναμ σε όλες τις διοργανήσεις (5 γκολ, 11 ασίστ). Από το ντεμπούτο του (Σεπτέμβριος 2013) στην PL έχει πετύχει 14 γκολ έξω από το κουτί, περισσότερα από κάθε άλλο παίκτη!

Ελπίζει η Μίντλεσμπρο!
Νίκη ελπίδας πέτυχε η Μίντλεσμπρο κόντρα στη Σάντερλαντ, επικράτησε 1-0 και μείωσε τη διαφορά στους -6 από τη ζώνη σωτηρίας. Αντίθετα, οι Μαυρόγατες παρέμειναν στον πάτο, στο -12 από τη Χαλ και ήδη ετοιμάζουν αποσκευές για την Τσάμπιονσιπ! Το ματς κρίθηκε στο 8ο λεπτό, όταν ο Μάαρτεν Ντε Ρουν πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, με κοντινή προβολή. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, αλλά ο Ντάουνινγκ έχασε τεράστια ευκαιρία. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν με σουτ των Ανιτσέμπε, Εντόνγκ να απειλήσουν, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα